.

Pasqyrë - mbrapaPsikosauri prezanton veten:

Unë mendoj poetikisht dhe nuk u bë viktimë e një biofanti. Këta fantastikë të huaj hyjnë në mënyrë të paligjshme nga hapësira në errësirë ​​dhe përdorin proboscis e tyre të gjatë për të thithur imagjinatat e njerëzve të përgjumur nga trurin e tyre. Unë përdor me ngurrim vetëm fjalët që të tjerët kanë thënë tashmë. Unë e shoh atë jo-sanitare. Kjo është arsyeja pse unë shpesh vijnë me fjalë të reja, gjë që krijon problemin që askush nuk më kupton më. Si rezultat, duhet të përdor përsëri fjalë të përdorura, të cilat gjuha vernaskulare gjermane i ka formuar vetëm në mënyrë të pasaktë. Gjuha mund të flasë sepse strehon imazhet e përgjithshme të ekzistencës. Gjëja kryesore në gjuhë është që fotografitë e botës t’i japin një shtëpi. Shtë tragjike kur një person ndjek fjalët e gjuhës dhe më pas mendon se kjo po mendon.Mendimi i vërtetë formon në mënyrë aktive gjuhën. Gjuha është unë e një psikosauri, është qendra e saj. Bota vërtet vjen e gjallë në gjuhë, sepse të folurit do të thotë: krijimi i botës. Në fillim ishte fjala!nje bisede

Nishani: Tregoni Psikozaurit se çfarë bëhet fjalë për këtë libër

në të vërtetë?

Psikosauri: Në këtë libër, gjuha flet vetë. Dhe atje

Gjuha flet gjithçka, kështu që ky libër ka çdo temë.

Duck: Një pyetje personale: cili është ndryshimi midis

psikosauri dhe karien?

Psikosauri: Nuk dua të flas për këtë, tema është stresuese

mua totalisht.

Duck: bshtë e përkulur, e dashur!

Nishani: Ky libër është padyshim një

perkthim automatik!

Psikosauri: Kështu është.

Kjo rrit çuditjen përtej masës.

Gjuha thotë më shumë se një mijë fjalë.

Giggle: Nëse dua t’i shkruaj Carsten, edhe ai e ka atë

një në internet apo diçka?

Psychosaurus: Në momentin që ai ka adresën e postës elektronike

carsten-stemm@web.de dhe ai gjithashtu ka të vetin në internet.

Werewolf: Përsëritja e vlerësimeve të această carte!

Giggle: Unë nuk e kuptoj asnjë fjalë, madje as stacionin e trenit.

Rabe: Nuk duhet të kuptosh gjithçka. Ndonjëherë është e mjaftueshme për t'u larguar

lërini fjalët të mbajnë përmes iracionale.Detlef dyfish

Detlef Doppeldoid nuk mund të mendojë siç duhet me të dy gjysmat e trurit. Detlef mendon më shpejt sesa drita, gjë që çon në lëkundje në hapësirë-hapësirë ​​në logosferën e tij. Pastaj ai shkëmben djathtas me të majtë, me me jashtë dhe bruto me rrjetë. Ai nuk e di nëse hyni apo dilni nga një dhomë. Badshtë keq për Detlef Doppeldoid: ditën tjetër ai mendoi se njerëzit ishin njerëz. Detlef gjithashtu nuk mund të kujtojë ndryshimin midis Albert Einstein dhe Konrad Adenauer. Detlef pyes veten: a nuk janë të njëjtat '' njëjtë '' dhe '' të njëjtët '? Ndonjëherë Z. Doppeldoid gjithashtu bën gabime drejtshkrimore në kontekstin e situatës. Nëse ai është plotësisht i hutuar, Detlef madje kujton të ardhmen.Detlef thotë:

'' Kurdoherë që nuk e di se kush jam, shikoj kartën time të identitetit: Unë kam edhe numrin tim të vet atje; një numër, të gjitha vetëm për mua, vetëm për mua. Unike dhe e pakuptueshme. Shteti më do. Por a më ndihmon kjo? Kush fshihet pas emrit Detlef Doppeldoid? Dhe çfarë dëshmon një kartë e vogël plastike? Shtë e thjeshtë për të falsifikuar kartat plastike. Ju mund të falsifikoni gjithçka sot. Ju madje mund të falsifikoni një identitet. Unë jam duke u bërë shumë me lule. ''Duke folur lepur

Lepuri që mund të flasë quhet lepuri që flet. Lepuri që flet, ha kur flet dhe flet kur bën nofulla. Rrënjët e fjalës nuk janë të panjohura për të. Ai aktualisht është duke konsumuar dashuri. Dashuria është vetëm një fjalë për të, turi, mampf. Ju mund të hani dashuri pa ngrënë, kjo është mençuria e lepurinit.Ka rosat!

Biologu është i interesuar për pendët e rosave, ontologu është i interesuar për qenien e rosave. Kush i jep rosat? Përgjigje: The 'it'. 'Ajo' dhe dhënia e rezultatit të qenies. Përndryshe, mund të përgjigjet në pyetjen si vijon: evolucioni jep rosat, vezët e rosave japin rosat, seksi i rosave i jep rosat, Zoti i jep rosat. Po bie shi. Dikush duhet të thotë: Re është duke rënë shi. Kjo 'ajo' nuk varet as nga Zoti, sepse do të thotë: Ka një Zot. Kjo do të thotë: 'Ajo' është më e madhe se Zoti. Një përfundim tjetër do të ishte: 'Ai' është Zoti i vërtetë që i jep Perëndisë së pari. Ka rosat. Një nuk thotë: duhen rosat. Dhënia është më e lumtur sesa marrja. Dhënia është ndoshta më shumë ontologjike sesa marrja. 'Ajo'është aq e paqartë sa nuk mund të shihni më mjegullën e saj. Si rezultat, ju nuk mendoni më se nga vijnë pikërisht rosat. 'Ajo' është mashtruese. Pretendon të jetë njohuri. Nëse nuk e dimë më se re është duke rënë shi, atëherë 'Shi' po bie shi. Refuzimi jep edhe 'it': '' Nuk ka Elwititsche! '' Kush mund të jetë vetëm ky 'ajo' që është në gjendje t'i japë këto jo-rosat?Nuk ka asnjë Elwititsche! '' Kush mund të jetë ky 'është ai që është i aftë t'u japë këtyre jo-rosave?Nuk ka asnjë Elwititsche! '' Kush mund të jetë ky 'është ai që është i aftë t'u japë këtyre jo-rosave?Goldmarie dhe Pechmarie

Dikur kishte një trajner motivues që kishte dy vajza, të dyja quheshin Marie. Njëri ishte punëtor, tjetri dembel. Një ditë, gruaja punëtore erdhi në një pus që tha:'' Pa ujë të pijshëm! ''"It'sshtë vetëm atje për arsye ligjore", mendoi gruaja e etur. Vajza pinte nga uji dhe ra aksidentalisht në shatërvani, duke bërë që ajo të humbte vetëdijen. Në një moment, ajo u zgjua në një zonë plotësisht të panjohur për të.

Një grua e moshuar qëndronte në dritaren e një shtëpie që kishte nevojë për rinovim dhe tundi jastëkun e saj. Zonja Holle, siç u thirr qiramarrësi, i tha vajzës: "Infermieret kompetente për të moshuarit si ju janë të rrallë këto ditë, ka shumë punë për mua." Dhe për shkak se gruaja punëtore ishte aq e dashur për punën, ajo bëri shtëpinë e zonjës Holle.

Pas një kohe, megjithatë, vajza u bë e keqe dhe shprehu dëshirën të lejohej të kthehej në shtëpi. Frau Holle i dha asaj këtë dëshirë. Gruaja e moshuar e çoi vajzën në një portë nëpër të cilën duhet të shkonte. Ndërsa gruaja punëtore kalonte nëpër portë, binte shi nga lart, gropa e ndotur nga dioksina që nuk i dilte më lëkurës. Vajza tha: '' Dosje qyqe! Unë do ta marr hakmarrjen time për fatin. Unë studioj matematikë dhe bëj doktoraturën time në teoritë paradoksale. ''

Kur nëna pa vajzën e saj të lyer me katran, ajo e quajti fëmijën e saj Pechmarie. Për arsye të kompensimit social, nëna tani dërgoi edhe vajzën e saj dembel në pus. Ndodhi pothuajse njësoj. Vetëm vajza e saj e dytë erdhi në një shtëpi tjetër në të cilën jetonte një grua e caktuar, në vend të shtëpisë së zonjës Holle.

Pas dhjetë minutash punë, disiplina e punës së vajzës dembel u zbeh në mënyrë të konsiderueshme. Zonja Hell tha: 'Në moshën tuaj, isha shumë dembel. Unë as nuk kam një çertifikatë të shkollës së mesme. Tani po drejtojmë drejt një Château Mouton-Rothschild 1945, të cilën vodhi im kunati.

Për fat të mirë, tërë bodrumi është i mbushur me të. '' Pas një pjekjeje një javë të gjatë, përtacët gjithashtu u zhdukën dhe donin të liheshin në shtëpi. Frau Hölle e çoi atë në të njëjtën portë nëpër të cilën kishte kaluar Pechmarie. Kur vajza dembel shkoi nëpër portë, binte shi ari mbi të. Tani vajza ishte shumë më e vlefshme, sepse ari nuk mund të hiqej as. Kur u kthye në shtëpi, ajo u quajt Goldmarie nga nëna e saj. Nga zemërimi ndaj padrejtësisë së jetës, nëna u largua nga kisha dhe shkoi në një gjykim laik. Pechmarie më vonë u bë profesori i parë i logjikës me plagët e dioksinës në fytyrën e saj. Jeta e saj u mërzit plotësisht. Sidoqoftë, Goldmarie jetoi lumturisht ndonjëherë. > Gëzuar fundDjathi i deleve

Bariu: Më tregoni, çfarë lloj libri po mbani nën krah?

Wolfgang: Një nga delet tuaja më dha librin për ditëlindjen time. Titulli i saj është: Bëni djathin e deles vetë!

Bariu: A mendohet se kjo është shaka?

Wolfgang: Shaka nuk duhet të tronditen. Unë kurrë nuk bëj shaka. Kush bën shaka është thjesht shumë frikacak për të qenë serioz. Nuk shahesha kurrë. Dhe nëse dikush qesh, unë grusht gomarin tim në gojë.

Një dele: Më falni nëse ndërhyj, por jam modifikuar gjenetikisht, që të mund të flas. A ka një taksë të re mbi djathin e deleve së shpejti?

Një dele tjetër: Edhe unë jam një produkt i përmirësuar gjenetikisht i Krijuesit dhe po ju them: Burrat janë si gratë, vetëm anasjelltas.

Wolfgang: Unë gjithmonë mendoja se do të ishte ndryshe!

Bariu: Mërzitem nga biseda të tilla të ndërlikuara. .. Ah, shiko kush po vjen! Ai po çalon!

Wolfgang: Atëherë mund të jetë vetëm një krahasim!

Bariu: Pse është kështu?

Wolfgang: Sepse gjithmonë thua: çdo krahasim mbetet!

një dele e grisur: kuptimi është gjithmonë i paqartë. Kështu që folësi shpejt premton veten në fjalimin e tij. Gjermania e dyfishtë është një Lapsus Freudianikus, rrjedh në vetë-portretizimin shumë të qetë.

Wolfgang: Whatfarë lloj mashtrimi është ajo?

Bariu: Delet studiuan. Psikolinguistikë ose diçka.

(Zhurma tani ka mbërritur në grupin e diskutimeve.)

Limping: Ju jeni pas meje. Tregtia ime e vjedhur

Plutonium nga termocentralet ruse bërthamore është hedhur në erë!

Bariu: Mos bëj gjëra, Otto!

Dele: a mund të hani plutonium?

Bariu: Jo të gjitha delet kanë studiuar!

të gjithë delet së bashku: Mähhhh!

Otto: Kam vetëm një rrugëdalje: vetëvrasje!

Wolfgang: Unë do të kisha një rrugëdalje alternative. Unë njoh një magjistar të mirë në cirk. Ai vuan nga një alergji, por teknikisht është mirë.

Otto: Kush është ky magjistar?

Wolfgang: Ai është gjithçka që mendoni se është, sepse ai ka shumë

Planetët në shtëpinë e shtatë, përfshirë Plutonin.

Otto: Unë nuk besoj në astrologji!

Wolfgang: Por yjet besojnë në ju!

Otto: Fine, unë dua ta provoj, sepse nuk kam asgjë tjetër për të humbur. Unë jam magjepsur në një lepur dhe shkruaj emrin tim prapa, në mënyrë që askush të mos më njohë.

Bariu: gjë e shkëlqyer! Tani është një përfundim vërtet i lumtur!

Në nevojë, molla ha dardha.vrasje

Monkey: Mirëmëngjes, sy i çuditshëm, ju keni sy të zhdrejtë.

Syri i çuditshëm: Dhe ju jeni një majmun, ju majmun.

Monkey: Unë kam një shkop dinamit këtu.

Kush i vendosim në gomar?

Sy i çuditshëm: Sigurisht! Në TNT nuk them jo!

Ju majmun brilant, ju meritoni Nobmimin Nobel!

(Majmuni shtyn syrin e përthyer të dinamitit në gomar dhe ndez siguresën. Pas sekondave të pritjes së nervave, ndodh një shpërthim i dhunshëm: pluhuri, mbeturinat dhe mbetjet e mishit mbulojnë vendndodhjen e shpërthimit.)

Majmuni: i lezetshëm! U rrëzua!

Nuk ka asnjë numërim ose paragraf për ne kafshët.

Tani do të hamë një banane. Haha!Zogth çeliku

Dikur kishte një makinë të vogël të krimbur që drejton nëpër natyrë të shëndoshë dhe të butë. Vagon lëviz, ai tërhiqet nga një kal. Një automjet që nuk drejton më sot. Kur shoqëruesi filloi të drejtohej nga motori, karrocë u bë çeliku, kur karrocë ishte ende duke u tërhequr, lulet lulëzuan dhe uji u rrënua. Sekreti i jetës jetonte në rrotën e mullirit, këtu rrota u fut në ujë. Automobile ishte lindja e vajzës së çelikut. Qielli shtrihet, qielli shtrihet, ai është i ngazëllyer. Zogu i çelikut gjuan në qiell me një top mbrojtjeje. Warshtë Lufta e Dytë Botërore, një përpjekje e pakuptimtë e çelikut për t'u bërë përsëri një kalë. Zogu i çelikut tani është vetë një kal, kështu që ajo vesh një tufë gishtash. Kuaj janë vërtet elegantë,pasi nuk e dini më elegancën në epokën e çelikut. Plastika është gjithashtu çeliku. Gjithçka që nuk tërhiqet nga kali është çeliku. Ju keni frikë nga një bukuri që nuk është një kukull e modës.Më shumë hapësirë

Një dhomë me shumë dhoma është një dhomë që është më e madhe brenda sesa jashtë. Për shembull, shumica e dollapit, duket si një dollap i zakonshëm i dhomës së gjumit. Por nëse duhet të fshiheni në dollap, nëse është e nevojshme, do të habiteni kur të zbuloni se ka dollapë të tërë galaktikat në dollap. Dhe këto nuk janë halucinacione si rezultat i mungesës së oksigjenit. Bota është plot vrima në realitet. Dhe ka gjithnjë e më shumë.rrezik

Rreziku ju kërcënon. Aksidenti nuk ka arritur ende. Por mund të godasë në të ardhmen; ky është një rrezik. Jeta është e pasigurt. Ju nuk e dini nëse jeta do të prishet në momentin tjetër. Rreziku është tek dera, rreziku është i paparashikueshëm, mund të bëhet një makth. Predatorët janë të rrezikshëm; Edhe kapitalistët. Dangerousshtë e rrezikshme të vendosni kabllot e energjisë në një vaskë të mbushur me ujë. Edhe martesa është e rrezikshme. Sigurimi i jetës, nga ana tjetër, premton mbrojtje: nëse keni humbur një jetë, do të merrni një të re. Por kini kujdes nga mashtrimet e sigurimeve: kompanitë e sigurimeve mashtrojnë shumë!mendoj

Të menduarit enden në tokën e kuptimit. Mënyrat e të menduarit futen në pyllin e dijes. Rritja e tij e vështirëson të menduarit dhe përfundimisht bashkohet me pemët e tij të mendimit dhe borën e ëndrrave të tij.Olimp

Fredi sheh një zot në celularin në Olimp:

Fredi: Përshëndetje Zot!

Sa kohë kanë perënditë që përdorin një celular?

Zoti: po mei, ju thjesht rregulloni. Unë gjithashtu mund të komunikoj telepatikisht me kolegët e mi, por ne perënditë dëshirojmë t'i bëjmë njerëzit të kuptueshëm.

Fredi: Pra, nuk e kuptoj!Kokat e vezëve

Magjistarët e trurit janë lepujt e grumbullimit pneumatik. Ata quhen gjithashtu koka veze. Neurolantët tuaj nuk janë shumë të ndjeshëm, por ato janë shumë të gjatë. Hidhni arra të zhveshur në kokat e tyre tullac sepse ato përmbajnë shumë lëng mishi. Neurolantët janë shufra të mendjes. Neurolantët gjithashtu mund të jenë mbathjet e pemëve përmes të cilave nuk mund të shihni më pyllin për numrin e madh të tyre. Por në të vërtetë Neurolanten janë shkopinjtë për të ngrënë Sushi intelektuale.

Disa valë të trurit quhen filozofë. Filozofia mendon pa pirë, është dritë pa dashuri. Në shkretëtirën e dijes, mendimtari mund të bëjë shaka keq. Cacti nuk qesh kurrë. Filozofia është aq e vështirë sa djathi i vjetër. Filozofët në rrugën e shërimit kanë filluar të shkruajnë poezi.gjysmëperëndi

Fred: Ju e dini se çfarë Detlef, unë u promovova në demigod.

Detlef: Me të vërtetë?

Fredi: likeshtë kështu! Tani mund të gjej një përgjigje për çdo pyetje, vetëm nëse në mënyrë të pasaktë, por mund ta zbuloj përgjigjen.

Detlef: Kush ju promovoi?

Fredi: Shefi i madh!

Detlef: Aha!

Fredi: Unë jam thjesht demigod. Unë nuk jam ende i pavdekshëm, por jam duke punuar në të.

Detlef: Mm, bëje atë.

Fredi: Më në fund e di, për shembull, pse banana është e shtrembër.

Detlef: Po, pse atëherë?

Fredi: Ajo dëshiron për unitet, banania dëshiron të kthehet në parajsë, ajo do të dëshironte të ishte një rreth, por Vjeshta e ndalon atë, vetëm forca e saj shtrihet në kurbë.

Detlef: Whatfarë di një demigod!fantazmë

Termi 'shpirt' është një fjalë shumë e vetmuar. Fjala duhet të shpjegojë kaq shumë gjëra. Inteligjenca shkëmbin gurë; mendja lidhet. Fryma ndriçon pjesët e botës si një diell dhe u jep atyre një formë. Mendja është imazhi për gjërat. Mendja vishet grimcat më të vogla me më shumë. Mendja mund të mendojë, inteligjenca mund të mendojë ose të ndërthuret.shkaku dhe efekti

Një lojtar bilardo godet një top me shkopin e tij, i cili nga ana e tij godet një top tjetër. Ky mendim i shkakut dhe efektit është logjika themelore e shkencës. Logjika e justifikon atë, nuk shpjegon asgjë. Vullneti i lirë i lojtarit të bilardos është plotësisht i fshehur në këtë botëkuptim. Shkaqet janë kafshë të shurdhër, pothuajse dem. Shkaqet binden përmes energjisë, jo përmes kuptimit.logjikë

Fredi: Unë besoj në logjikë. I gjithë kozmosi është i strukturuar logjikisht. Sidoqoftë, gratë nuk janë pjesë e kozmosit. Të menduarit logjik ju lejon të arrini në çdo enigmë. Thjesht duhet të bësh shumë përpjekje për të menduar.

Arnold Heitermann: Logjika nuk na përparon në njohuri. Një shembull: Ekzistojnë tre gjeli që ulen në një gardh. Një vrasës zogjsh vjen dhe qëllon një nga zogjtë.

Arnold: Sa zogj janë ende në gardh tani?

Fredi: Ka dy gjeli ulur në gardh.

Arnold: E gabuar! Ende ka një turmë në gardh!

Fredi: completelyshtë plotësisht joligjor!

Arnold: Kjo është logjike. Zogu i qëlluar ra i vdekur në tokë. Turma e dytë u befasua nga zhurma me zë të lartë dhe menjëherë u largua larg. Turma e tretë ishte e tmerruar nga zhurma dhe mbetet i vetmi zog që ulet.

Fred: Ky rast më duket shumë i konstruktuar, por është logjik.

Arnold: Epo, ju mund të shpjegoni gjithçka dhe asgjë me logjikë.

Fredi: Para së gjithash, më pas.

Arnold: Po, gjithmonë pas kësaj.

Sidoqoftë, realiteti ishte atje më parë.

Fredi: Po sikur pesë gjeli të ishin ulur papritmas në gardh pas qëllimit?

Arnold: Atëherë disa korra të lodhura nga jeta do të ishin ulur me shpresën se do të pushkatoheshin gjithashtu.

Fredi: Me të vërtetë i shkëlqyeshëm, çfarë është logjike.

Arnold: Ju mund të shpjegoni gjithçka me logjikë, madje edhe të palogjikshme.

Fredi: Njeri, burrë, me të vërtetë duhet të mendoj për të.

Arnold: Por ju lutemi qëndroni rreptësisht logjikë!

Fredi: Um ... po ... kështu ...dialog

Sokrati: Si dukesh sërish sot në mëngjes, Platoni!

Platoni: Qetë, gomar!

Socratesplumb

Një plumb është tepër i shtrënguar në vetvete.Ai do të dëshironte të lindte nëse ndizet. Por askush nuk i injoron ato. Topi mbetet i shurdhër si baltë dhe nuk e njohin njëri-tjetrin. Pse rrokullisen topat? Ata rrokullisin rrugën, por nuk ndryshojnë formën e tyre. Në fund të fundit, ato përshkohen nga lëvizja. Plumbi mbetet plumb. Tani mbaj mend: plumbat janë femra!(në) perfekt

Qeni në vetvete është ideja e një qeni. A duket ideja e një qeni si një karrem, një tërheqës i artë, një qen dhen apo edhe një pudre? Ne e dimë se si duket një rreth në vetvete. Ka vetëm një rreth dhe është plotësisht i rrumbullakët. Trekëndëshat tashmë e bëjnë më të vështirë: anglefarë këndi ka idea e një trekëndëshi? Rrethi është e vetmja ide që mund të vizatohet saktësisht. Ju nuk mund ta vizatoni vetë qenin, vetëm një qen specifik. Rrethi mund të tërhiqet. A duhet ta adhurojmë rrethin? A ka ndonjë "në vetvete"? Gjërat shfaqen vetëm "për mua"? - E përsosura në realitet do të ishte tepër e papërsosur për jetën. Jeta ka nevojë për një qoshe në një rreth ose një vrimë në një shesh. E përsosur ekziston vetëm si idesepse në realitet perfekt nuk mund të ekzistojë. Rrethi ka qoshe në përsosjen e jetës. Një gështenjë është një top këndor. Ajo fruton në përsosmëri të papërsosur si një jetë të përsosur. Sidoqoftë, një pemë gështenje është disi e sëmurë. Pse kete? Vetëm iriq e di atë!rreth

Një rreth nuk mund të marrë frymë. Askund ai nuk ka një vrimë përmes së cilës ai mund të marrë frymë. Rrethi në vetvete mund të shihet si një vrimë. A është rrethi porta e portës drejt një bote tjetër? Unë nuk mund ta kontrolloj këtë sepse rrethi nuk më lejon të futem. Justshtë thjesht shumë e mbyllur. Nuk duhet të merret me lloje të tilla. Rrethi nuk më flet, gjithmonë do të mbetet misterioz. Rrethi ndoshta nuk ka asgjë për të fshehur: është naiv, i mërzitshëm dhe bosh. - Raundi është ngjyra e rrethit. Kjo ngjyrë është shumë e rrallë dhe nuk ka emër. Mënyra më e lehtë për të emëruar ngjyrën është '' shumëngjyrësh ''. Raundi mund të shkojë në një aventurë pa një rreth dhe një hark. Jeta në vetvete është një aventurë. Sot grupi mendon diçka të re. Por raundi është kaq i vjetërqë të menduarit e tij për të ri nuk mund të prodhojë kurrë çmenduri. Sidoqoftë, filistinët nuk varen kurrë. Tooshtë shumë gunga për këtë. Grupi dëshironte të bëhej një rreth dhe i kërkoi qendrës së punës një rikualifikim. Nëpunësi ishte një shesh. Mbaroi keq.

Molla mendon dhe udhëzon dardhë.Goditja është e mrekullueshme

Goditja është folja më universale që ekziston. Goditja është vërtet e mrekullueshme. Ky aktivitet ishte zhvilluar plotësisht në epokën e Gurit. Mund t’i hapësh sytë, një libër njësoj. Shikoni në duden, goditni dritaren ose shtypni dikë në fytyrë. Muzikantët bëjnë zhurmë me bateritë. Goditja ju godet. Meniskusi 1.FC rreh këmbët e sheshta Rosenheim 2-1. Kush rreh fiton. Mënyra më e mirë për të goditur është me gurë. Një gur fisnik quhet çekiç. Goditja është e papërpunuar dhe e ashpër. Një goditje është pa mend dhe atomike. Goditur goditjet, pushimet, goditjet ndan. Një fëmijë i goditur është duke prerë. Një fëmijë i keq. Një fëmijë tjetër i goditjes është fut. Ky fëmijë është më i pëlqyeshëmsepse ka më shumë diell përpara. Rrahja bën një grusht, kështu që veprimet e tij marrin një bark.Tools

Një vepër arti është depozitimi i gjithë përvojës përfundimtare njerëzore. Ekziston një përvojë që është konfirmuar në mënyrë që të solidarizohet si një vepër arti. Thesari i punës i orienton të gjitha qeniet si një fushë magnetike nga shpirtërore. Werkschatz është Wikipedia natyrore e jetës. Fatkeqësisht ka edhe dele të zeza në thesarin e dijes: ato quhen pisllëqe të fabrikës.

Për mbretin Orthos, të sundosh do të thotë të rregullosh gjëra sipas qenies së tyre të brendshme. Orthos nuk u jep vullnetin e vet njerëzve. Mbreti nuk dëshiron të detyrojë gjërat, por eksploron idiosinkrasitë e tyre dhe i lejon të aranzhohen. Njerëz, dhi dhe qenie të tjera jetojnë në Orthos Reich, të gjithë qëndrojnë dhe ecin në vendin e tyre të duhur. Pas vdekjes së tij, Mbreti Orthos do të rrjedhë në ujin e lumit të tij të preferuar, i cili përfundimisht derdhet në det. Nga deti, puna e tij do të vazhdojë të orientojë njerëzit.uri dhe etje

Uria dëshiron të hajë diçka gjatë gjithë kohës. Uria varet plotësisht nga objekti i dëshirës së tij. Por kjo është pikërisht ajo që e bën urinë kaq të këndshme. Ai është përplot jetë, disa madje thonë se ai është vetë jeta.Vetë uria ka edhe një motër: emri i saj është "" etja ". Por kjo është vetëm për tipa shumë të çmendur.

Nevoja është abstraksioni i urisë dhe etja. Nevoja është e varfër dhe në nevojë. Nevoja është shumë laike dhe gjithmonë duket e njëjtë gri. Ju mund t'i ruani nevojat tuaja në çdo temperaturë. Nuk duhet kurrë të jep fryte, gjithmonë mbetet e ligët. Kush ka nevojë për çfarë, shkon në pazar.

Kush ka nevojë për fibra? Mbi të gjitha, nëse ato përbëhen vetëm nga çakëlli. Mbushës të ngarkesave. Ata e mbushin boshllëkun, por mbesin vetë të zbrazët. Theshtë thelbi që shkëlqen.Psikosauri është plotësisht në fund:

Një fuqi akulli si një figurë ka ngritur krahun e saj. Një shkallë uji rrotullohet nga fytyra e ftohtë. Sytë e gruas hije shkëlqejnë si dy diell natën. Jo për shumë kohë. Dritat e tua kanë dalë tani. Gruaja hije fluturon në qiell si një engjëll i zi. Vendi i panjohur është jetim. Aty ku kurrë nuk ka qenë dikush, tani nuk ka asnjë. Njohuria ime për të mos qenurit është pranë hapësirës boshe. Unë jam i ngrohtë, por vetëm si nxehtësi, sepse nuk kam trup tjetër. Një ulërimë pa një gjuhë shkon rreth e rrotull në mënyrë të dëshpëruar në dhomën bosh. Ka boshllëqe vetëm kudo, ku diçka duhet të jetë në të vërtetë. Aty ku nuk ka asgjë, nuk mund të shihni asgjë, veçanërisht nëse nuk keni sy. Por unë shoh tmerrin dhe nuk e di pse.vrimë

Një vrimë tregon një mungesë mjaft të rrumbullakët. Vrimat janë bosh. Një vrimë është shpesh një pasazh që hyn brenda dhe jashtë. Ndonjëherë pamja kalon nëpër vrimë dhe pamja hyn nëpër vrimë. Vrimat janë të uritur, do të donin të mbusheshin. Kërkesa e të gjithë qenies është mirë të kënaqet. Realiteti ka vrima. Këto janë aq transparente sa askush nuk mund t'i shohë ata, madje as një fizikan me pajisjet e tij të shkëlqyera. Mungesa e veshjeve mund të shihet tek njerëzit e zhveshur. Mungesa e një boshllëku, nga ana tjetër, mbetet e uritur dhe e padukshme. Sipërfaqja ka tendencë të jetë bosh. Nëse kjo boshllëk mbushet, sipërfaqja zhduket shpejt, bëhet e hollë. Estetia përshkruan ngjyrën në sipërfaqe në mënyrë që të marrë më shumë vetëbesim.kafshë

Kafsha klasike ka katër këmbë, ajo "meows" ose leh. Termi kafshë është fjalë tipike për shumë qenie që kanë pak të përbashkëta. Kafshët nuk mbajnë gjethe dhe ato nuk mund të ndërtojnë bomba atomike. Kafshët janë njerëz të prapambetur. Sidoqoftë, një ditë kafshët do të kuptojnë teorinë e papërfundueshmërisë së Godelit. - Por kur?

Natyra mund të jetë e papërpunuar dhe e ashpër. Ekziston edhe natyra e ëndërrimtarëve: kjo natyrë është parajsa e njerëzve edhe para Vjeshtës. Natyra e gjermanikut Charles Darwin duket si kjo: Një luftë e të fortëve kundër një edhe më të fortë. Natyra jonë e dytë është kultura. Fusha jonë e tretë quhet artificialitet. Askush nuk i pëlqen të jetojë atje.Lule akulli

Një fuqi e huaj nga Suedia është bërë nga akulli më i ftohtë. Kjo fuqi shkon në tokë në formën e një vajze të vjetër të quajtur Eisblume. Një lule e bërë nga akulli, një lule e bukur. Lulet kujtojnë pranverën, sepse gjatë kësaj kohe lulet e freskëta zakonisht lulëzojnë në ngrohtësinë e re. Sidoqoftë, lulja jonë e akullit lulëzon në të ftohtin vrastar të dimrit. Të gjithë njerëzit e tjerë, të cilët gjithashtu janë bërë prej akulli, janë ngjeshur nga lulja e akullit. Agnis është gjithashtu jashtë të ftohtit, jashtë akullit të djegur. Agnis sheh lulen e akullit dhe është i emocionuar. Frigidat janë gjithnjë të nxehta. Z. Sumpfstein është një trullosës si shitës i akullores. Topat e tij të akullit përmbajnë eksploziv, të cilat ndezin kur ai ka qenë prej kohësh mbi të gjitha malet. Eisblume sheh Z. Sumpfstein: ajo merr një tronditje,topi i ruletit po rrokulliset në kokën e saj. Askush nuk e di se topi do të vijë në ndalesë në ndarjen e të shtatëmbëdhjetëve. Në Agnis do të jenë të tre. Topat e akullit ose topat e ruletave, topat janë të gjithë njësoj. Plumbat janë banka e keqe e fatit. Dhe tani ne futemi në këtë bankë dhe çlirojmë marrëzinë. Të gjithë po çmenden: Eisblume, Agnis dhe Herr Sumpfstein janë në një kuti. Ju frymëzon marrëzinë: Ah, kjo është mirë. Më në fund ata janë falas!Agnis dhe Z. Sumpfstein janë në një kuti. Ju frymëzon marrëzinë: Ah, kjo është mirë. Më në fund ata janë falas!Agnis dhe Z. Sumpfstein janë në një kuti. Ju frymëzon marrëzinë: Ah, kjo është mirë. Më në fund ata janë falas!gjak

Gjaku rrjedh brenda si një nxehtësi e trashë dhe e fuqishme. Gjaku i njeriut është shumë personal për sa kohë që ai ende rrethon në venat e tij. Qarkullon gjaku, kështu që është i rrumbullakët. Fuqitë e gjakut në rrethin e tij. Gjaku i jashtëm në shiringën e mjekut të ftohtë dhe të pashpirt është tashmë i vdekur. Sa e tmerrshme! Vetëm zvarranikët u gjakosën të ftohtë. Në qoftë se dielli nuk shkëlqen në leshin e gjelbër të zvarranikut. Everydo vampir e di: Kur hëna shkëlqen, gjaku është i zi. Ju nuk shihni asgjë gjatë ditës.zjarr

Vallëzon zjarr me flakë të dhunshme. Djegia e egër shkatërron qëndrueshmërinë e karburantit. Thikat e nxehtësisë çohen në dhomë, dhëmbët me ethe kafshojnë veten e tyre.Fuqia e stuhisë së kuqe i jep rrethinës së saj një atmosferë ngrohtësie. Emberët e zjarrit vdesin në hi. Zjarri është mbresëlënës, por hua e merr lëndën e tij nga karburanti. Ushqimi i tij hahej më shpejt sesa gatuhej, shumë më shpejt. Ngrohtësia e zjarrit fle me gëzof në hapësirën e pavdekësisë. Kur nxehtësia çmendet, bëhet nxehtësia.i përgjithshëm

Gjenerali tregon po aq fytyrë sa të jetë e nevojshme. E veçanta tregon skajet shumë më të qarta. Gjenerali është i njëjtë kudo, shpesh shprehet përmes të njëjtës. Në peizazhin e gjithçkaje, gjenerali mund të gjendet kudo. Xhaxhai gri i gjeneralit quhet mesatar. Gjenerali duhet të përshtatet në të veçantë përsëri dhe përsëri, gjë që krijon stres. Gjenerali jep siguri kur shkoni në një pushim të pazakontë.Hije e qëndrueshme

Një hije në këmbë duhet të ndalet gjithmonë, megjithëse mund të shkojë kudo që dëshiron. Nëse hija në këmbë dëshiron të lëvizë, mjedisi lëviz përtej tij në vend të tij, ai vetë ndalet. Hija në këmbë mund të lëvizë dhe ende duhet të qëndrojnë në të njëjtin vend përgjithmonë. Një hije në këmbë nuk ka kompani. Sigurisht që ka hije të tjera në këmbë, por ato janë diku tjetër.Qark i shkurtër

Rruga të çon drejt qëllimit për aq kohë sa asnjë ezoterike nuk po ecën mbi të. Një qark i shkurtër shkurton rrugën e jetës. Ai shpejt ndjek një rrugë që nuk ekziston. Si rezultat, atij i mungon përvoja. Suksesi i tij është i nxehtë dhe bosh dhe pa mish, por qarku i shkurtër ka një efekt karizmatik. Rruga më e shkurtër është gjithmonë një qark i shkurtër, qëllimi i saj është të jetë joekzistent. Qarku i shkurtër vepron pa rritje, ai shkon pa një shteg. Joachim Ernst Berendt shkroi një libër: '' Nuk ka asnjë mënyrë, thjesht shkoni: Bëhuni në natyrë ''. Gjatë rrugës për prezantimin e librit të tij, ai u godit nga një makinë.Go

Ju keni frikë se ecja mund të bjerë përmbys. Por ecja është e shkëlqyeshme: gjithmonë mbetet në ekuilibër. Lëvizjet në këmbë në korridor. Sidoqoftë, gënjeshtra nuk shkon kurrë.qiell

Malet e majave nuk kanë probleme dhe janë të lumtur që janë kaq të mëdhenj dhe të mëdhenj. Parajsa është gjithashtu e lumtur kur pret vizitorë nga malet. Edhe qielli i madh ka nevojë për bindje.arsye

Arsyeja është më poshtë. Shtë baza, dyshemeja, baza dhe arsyetimi. Nëse shikoni në fund, bëhet një humnerë. Ju nuk mund të zbuloni gravitetin atje. Fundi dhe humnera i qetësojnë nervat pa masë. Puna më e mirë për njerëzit është të arrini në fund të gjërave. Vetëm lepujt me frikë preferojnë të bëjnë diçka të dobishme, sepse bota humbet në një mënyrë të dobishme.bota e krimit

Underworld është poshtë botës. Pothuajse nuk është më pjesë e botës, ju nuk e dini atë, kjo është arsyeja pse është e pakëndshme. Të vdekurit shtrihen nën tokë, ekziston edhe burimi i pjellorisë. Si tjetër duhet të rriten të gjitha bimët?re

Re është një dele në parajsë. Retë janë gjithmonë të trishtueshme. Shpesh duhet të qajnë. Por ata mbrojnë gjithashtu bagëtinë nga dielli agresiv. Një re thith të mirën dhe të keqen e njerëzve. Ju mund të tregoni nga format e tyre se çfarë ora ka goditur. Lëvizja dhe vallëzimi i ujit së bashku në re.i poshtër

Ju nuk duhet të vendosni papastërti në sallatë. Përndryshe sëmundja kërcënon! Papastërtia është ekuivalenti fizik i mëkatit. Një plagë mund të konsiderohet si ndotje, sepse plaga shpesh formon një kore të keqe në buzë që duket si papastërti. Ndotja ose njollat ​​nga ana tjetër tregojnë faj. Dikush është i njollosur. A u lënduam sepse ishim shumë të papërsosur? Apo jemi të papërsosur sepse jemi lënduar? Apo jemi fajtorë që shkelim diçka, një ligj apo një person? Por ne nuk lëndojmë! Jemi perfektë dhe të pafajshëm! Kushdo që pretendon diçka të tillë është i dëmshëm dhe për këtë arsye fajtor.Seksi në burg

Muret e burgut formojnë një zemër. Muret e saj të jashtme janë të zeza në pjesën e jashtme dhe të kuqe nga ana e brendshme. I burgosuri Rasputin nuk është më i riu, por edhe jo më i moshuari, sepse në fund të fundit ai ende ka akne. Germania burgoset gjithashtu: Rasputin dhe Germania shkojnë në shtrat së bashku. Rasputin ka frikë se Gjermania do të kontraktojë sifilizin. Germania largohet nga Rasputin. Ajo ndoshta ka vetëm të bëjë Pippi për një kohë të shkurtër, por ajo nuk do të shkojë larg sepse jemi në burgun e zemrës. Një burg është një ndërtesë që nuk mund t’i shpëtosh. Rasputin qëndron para pasqyrës dhe shpreh puçrat e tij. Pushka spërkat mbi pafajësinë e argjendit: Plotësisht e pështirë, ey.Rat dhe bomba atomike

Minjtë janë minj që janë bërë megalomaniac. Ata më së miri tolerojnë radioaktivitetin nga të gjitha gjallesat. Me siguri një ditë ata do të bëhen mbretër të tokës. Minjtë vrasin njëri-tjetrin, ata janë shumë të ngjashëm me njerëzit. Rat kush mund! Sidoqoftë, minjtë janë më të zgjuar se njerëzit, sepse ata mësojnë shumë shpejt të mos hanë ushqim toksik nëse vërejnë se moshatarët e tyre po e vrasin atë. Kjo është arsyeja pse helmi prej miu nuk është një zgjidhje e përhershme për të shfarosur këto krijesa ferr. Në mesjetë, minjtë ishin mësuar të torturonin njerëzit; minjtë torturohen në laboratorët shkencorë. Shtë një fitore për njerëzimin! Nga viktima te kryesi! Minjtë e lezetshëm janë kujdesur dhe kujdesur në Tempullin Indian Karni Mata. Në perëndim, megjithatë, ka vetëm minj të dobët të kanalizimeve.Në Kinë, miu madje ekziston si një shenjë zodiakut. Por Psikosauri pa mikrob thotë: "Ne nuk jetojmë më në Mesjetë! Larg me bartësit e infeksionit të keq! Pse politikanët nuk bëjnë asgjë? Ata kurrë nuk bëjnë asgjë! "ngërç

Ju nuk mund të prekni një ngërç sepse është aq larg nga rreshti nga i cili vallëzon. Nëse asgjë nuk prishet, ka gjëra. Një linjë shkon nga këtu për atje. Shtë aq normale sa të bën depresion. Shkencëtarët dhe arkitektët pëlqejnë linjat. Një linjë nuk ha jetë. Jeta e bllokimit të linjës dhe fiton energji prej saj që të jetë në gjendje të ngroh dhomën deri në 20 gradë të moderuar.anim

Pjerrësia është një pjerrësi që pjerret sipas popullaritetit të shpatit, kthehet në një kënd që korrespondon me shpatin e shpatit. Një pjerrësi e tillë nuk është arbitrare, por korrespondon me dashurinë e të prirurve.mirë

E mira është një pemë që jep fryte gjatë gjithë vitit. Druri i saj është prej gjakut të ngurtë; gjethet e saj mund të qeshin. Ngjyra është e mirë, gri është e keqe. Djalli ha të mirën. E mira mund të përbëhet nga vetvetja. E keqja, megjithatë, mbështetet në shkatërrimin e së mirës. Prandaj, e keqja nuk mund të mbizotërojë kurrë.qëndron

Kripa përbëhet nga natriumi dhe klori. Qëndrimi është në dy këmbët tuaja, por ekzistenca ka nevojë për një substancë si dysheme. Një ekzistencë ka nevojë për pjesë nga të cilat përbëhet, nuk mund të jetë në vetvete. Ekziston më i madhi. Termi "aksion" vjen shumë afër me atë të substancës.Mouse dhe shkop

Minjtë kanë katër këmbë dhe drejtojnë ashtu si bën Zoti. Sidoqoftë, disa minj kanë shpërfillur destinacionin e tyre dhe janë hedhur në erë. Ata varen nga përtacia gjatë gjithë ditës (kokën poshtë) dhe bëjnë aheng natën (duke pirë gjak dhe sende). Miu si shkop është i verbër. Ky është ndëshkimi i Zotit për mëkatet e tyre. Si një zgjidhje e përsosur, minjtë fluturues duhet të shohin tani me veshët e tyre. Completelyshtë plotësisht i paqartë.i hollë

Gratë e hollë shpejt ulen në bankën e tëmthit të anoreksisë. Akuzohen për shokë të mprehtë dhe të dhjamosur. Nëse e holla dëshiron të fitojë peshë, atëherë duhet ta quajë veten "të pakta". E holla ndonjëherë ka një efekt më intensiv se ai i trashë sepse mund të mbajë shumë thelb në barkun e tij të ëmbël. Prandaj, i hollë është shpesh më inteligjent se i trashë. Kjo nuk vlen për stërvitjet e hollë të bordit, sepse ato kanë një dërrasë të trashë para kokat e tyre.Fitorja pirrike

Emri im është Schmidt dhe unë jam i vdekur. Kam jetuar një jetë mëkatare. Në vendin tim të punës në kompaninë Satan & Sons, shefi im i babëzitur u shndërrua në një shënim 100 euro. E ndjeja shansin tim për një jetë të lumtur pas vdekjes: shpejt vendosa kartëmonedhën në portofolin tim dhe pikturova një kryqëzim në lëkurën e saj të jashtme. Shefi im u kap. Vetëm pas sigurimit të tij se nuk do të shkoja në ferr pas vdekjes sime, unë e hoqa përsëri kryqin. Pas pak u rrëshqita pa masë në një lëvore bananeje përpara AOK-së dhe rashë në trotuarin e vështirë me pjesën e pasme të kokës. Unë kisha vdekur menjëherë. Siç ishte premtuar, unë nuk shkova në ferr, por ata nuk donin të më lanë në parajsë, pasi kisha mundur të keqen,por nuk e kishte bërë të mirën. Tani unë vazhdimisht kthehem mbrapa dhe në mes të parajsës dhe ferrit dhe nuk e di se çfarë të bëj.vuaj

Fredi: Vuajtja është krejtësisht e tepërt. Cili idiot krijoi botën?

Detlef: Vuajtja mbron nga veprimet idiote. Ju pengon të pini shumë birrë. E keqja të çon në të mirë.

Fredi: A nuk është kjo mënyrë tjetër? Lloj dashurie?

Papa: Zoti është i pagabueshëm (si unë), ai do ta di pse e krijoi botën.

Mephisto: Unë jam pjesë e asaj fuqie që gjithmonë dëshiron të keqen dhe krijon gjithnjë të mirë.

Bert Hellinger: Në një nivel më të lartë, e keqja është gjithashtu e mirë.

Fredi: Unë jetoj në tokë; toka është një nivel më i ulët, niveli më i lartë nuk ka dobi për mua. E gjithë kjo nuk është shumë bindëse.

Detlef: Po ashtu vuajti edhe perëndia e diellit. Ai vdiq në kryq si një qenie njerëzore dhe u ngrit përsëri në ditën e tretë.

Fredi: Kjo është në solidaritet me të. Ndihem shumë më mirë tashmë.Allahu Akbar

Zoti është më i madh se ... Zoti është gjithnjë më i madh nga sa mund ta imagjinojë një qenie njerëzore. Për hir të sigurisë nuk dua të shkruaj asgjë të keqe për Zotin, ju kurrë nuk e dini. Në qoftë se Zoti nuk është djalli. A janë perënditë e këqija perënditë e vërteta? Apo ekzistenca e tyre ushqehet me të ngrënit mirë? Nëse ka vetëm një Zot, njeriu me të vërtetë mund ta quash vetëm Allah. Dy tingujt A neutrale dhe gjithëpërfshirëse përfshijnë tingullin e pafund L. Nëse ka disa perëndi, atëherë ajo bëhet më e gjallë dhe e dashur dhe gjithashtu më e kuptueshme për njerëzit. Goddo zot midis perëndive të tjera ka fushën e tij të përgjegjësisë. Allahu nuk ka më nevojë të ketë 99 emra sepse ka 99 zota. Dhe perëndia e njëqind do të bashkojë të gjithë perënditë përsëri, kështu që një dyshon.Polarizimi fanatik në të mirë dhe në të keq shpërndahet në shumicën e perëndive. Ndonjëherë perënditë quhen edhe engjëj, kryeengjëll ose entitete më të larta.hudhër

Hudhra është freski e ndenjur. Këpucët e këmbëve janë të ndara. Një ndarje e vërtetë e personalitetit i ka rrënjët. Nga ana e jashtme, megjithatë, qepa tregon njëtrajtshmëri. Hudhra ndihmon kundër vampirëve dhe shtrigave. Tuberi forcon gjakun dhe e bën atë aq të pangrënshëm për parazitët saqë edhe vampirët humbin oreksin e tyre. Leku skizofrenik vret gjithashtu parazitët fizikë si tapat ose bakteret putrefaktive. Hudhra ndan njerëzimin si tymi i cigares. Disa pëlqejnë: këta janë njerëzit e mirë. Sidoqoftë, djemtë e këqij (psh. Vampirët, shtrigat, nazistët, fëmijët e fëmijëve, kapitalistët dhe votuesit e të Gjelbërve) ndjehen të shtyrë nga erë e saj.Kontrata me djallin

Ju shpejt mund të bëheni një nga të pasurit dhe të bukurit duke bërë një kontratë të vogël në zyrën e shërbimit të Satan & Söhne: kontraktori (Teufel) përmbush çdo dëshirë të kësaj bote. Si kthim, kontraktori ia la shpirtin e tij pas vdekjes anatomistëve të ferrit për qëllime kërkimore. Kontrata është e vlefshme juridikisht përmes një pikë gjaku nga kontraktori.murtajë

Arnold fantazon për një plagë që vjen mbi tokë dhe vret të gjithë njerëzit e këqij. Djemtë e mirë nuk sëmuren fare ose nuk i mbijetojnë lehtë infeksionit. Arnold është sigurisht një nga djemtë e mirë. Si mund të jetë kaq i sigurt për këtë? Po sikur murtaja të vret vetëm djemtë e mirë? Kjo do të thotë, por tipike për padrejtësitë e kësaj bote. Arnold frikësohet dhe dëshiron të vaksinohet kundër fatit, edhe pse e di që kjo nuk është e mundur.te presesh

Ndërgjegjësimi prek gjërat. Prerja është më elegante se thurja, kjo është arsyeja pse një mushkonjë nuk mban titull fisnikërie. Shpirtrat e fortë kanë guximin të guxojnë, frikacakët nuk kanë fare teh. Ju nuk duhet të preni gishtin! Pra, folks: thjesht kini kujdes! Ngjyra e prerjes quhet mprehtësi. Specat e nxehtë dhe bombat seksuale ndonjëherë mund të jenë edhe pak pikante.i dobët

Armët shtrihen. Krahët fillojnë të lulëzojnë në duar. Armët përsosin në duar, duart forcohen në mjet. Degët janë krahët e pemëve.kufi

Një kufi ndan njërin nga tjetri. Fillon në kufi ose mbaron. Kufiri formon një anije për jetën. Gjaku ka nevojë për venat për të jetuar. Një shtëpi kufizon të jetuarit pranë mureve të saj. Kur jeton lëviz nga shtëpia e tij, ai mbytet në detin e pastrehë.

Pllaka ka një skaj të rrumbullakët. Në kontrast me kornizën, buza kompleton rritjen e pronarit të saj. Një kornizë është bizhuteri, është një detyrim për të ndaluar pasurinë.

Termi "botë" përdoret për të përshkruar peizazhin e gjithçkaje. Bota mund të kuptohet si një madhështi vrastare. Kjo botë nuk ka fund. Vështrimi i njeriut nuk mund të gjejë ndalesë në rrugët e pafund. Një botë e sigurt është e mbyllur në skajet e saj. Aty bota e sigurt përqafon pafundësinë me krahët e finitetit.të ndritshme dhe të errëta

Gustav është i verbër në të dy rrathët. Këmbët e tij nuk mund të shohin asgjë. Kjo është një gjë e mirë, sepse nëse nuk shihni asgjë, nuk do të depresoheni. Prandaj Gustav është i lumtur. Ka njerëz që kanë një datë të verbër. Ju jeni shumë të verbër për t'u takuar. Lakuriqët shohin gjithashtu të zi, por dëgjojnë shkëlqyeshëm. A është drita e verbër në errësirë? A e sheh errësira dritën?Hena

Hëna qesh në errësirë. Mund të shihet plotësisht. Si një hënë e plotë, ai është mashkull. Përndryshe, ajo është femër. Apo ishte anasjelltas? Hëna kullon nëpër qiell me frikë. Ai nuk i pëlqen të shihet; vetëm ujqërit, lakuriqët dhe korbat lejohen ta bëjnë këtë. Hëna sundon fshehurazi në sferën e së keqes, është mashtrimi me faqe të rrumbullakëta, është një dashuri e vjetër, një errësirë ​​e ndritshme e quajtur hënë. Hëna shkëlqen më shkëlqyeshëm kur njerëzit e mirë flenë.moment

Ka vetëm një moment dhe është gjithmonë i njëjtë. Vetëm momenti është një moment. Shumica e "momenteve" nuk ka kuptim. Kështu që nuk ka kohë. E megjithatë ora po shënon. Kjo është arsyeja pse orët janë gënjeshtare.kujtim

Njerëzit nuk mund të mbajnë mend fare. E shohim të kaluarën nga momenti ynë aktual. Everydo ditë ju kujtohet një e kaluar e ndryshme. Mënyra në të vërtetë ishte e humbur në mënyrë të pakthyeshme.Lopë origjinale

Në fillim kishte qumësht. Universi u krijua nga qumështi, për këtë arsye ne flasim për Rrugën e Qumështit. Qumështi erdhi nga udderi i Urkuh, MUU e madhe.i freskët

Freskia këndon si dritë në lagështinë e jetës. Mishi i freskët është më i shëndetshëm se mishi i kalbur. Lëngu i frutave është më i freskët se gjaku, sepse kafsha po kalbet në lakminë e saj.Turtles

Breshkat janë embrione të lashta. Ata janë nga një kohë kur nuk kishte kohë fare. Matterështja e tyre është gjithashtu e ndryshme. Ai nuk përbëhet nga grimcat më të vogla, por pulpë më e butë ndërsa ngurtësia shkon në një rresht nga këtu për atje. Toka e vërtetë nuk vdes kurrë.shkatërrim

Era fryn fshehurazi nëpër rrënojat e kalasë së shkatërruar. Muret e errëta janë bosh nga ngjarje. Stuhitë e zjarrit ishin dje, plagët janë sot. Një mi mund të shkruajë dhe të tregojë në letër historinë e gërmadhave të vdekura. Zogjtë fluturojnë mbi diellin e kuq të mbrëmjes dhe zhduken askund.i madh

Kryesorja vjen gjithmonë e para. Shkaku, origjina, supa primordiale, Urani, bagëtitë e hershme, paraardhësi, pylli parësor, Big Bang, dhe natyrisht çertifikata dhe stër-gjyshër të çuditshëm. Ky i fundit nuk e njihte ende termin e rrezikshëm. Në Vjenë, e rrezikshme do të thotë diçka që është veçanërisht e rrezikshme.lajme të rreme

Toka është e rrafshët! Nëse toka do të ishte një sferë, njerëzit në Zelandën e Re do të binin nga toka. A duhet që NASA t'i ngjisë fotot e saj të rreme deri në gomar? Ata kanë nuhatur shumë ajër të hënës!Fillim

Një fillim mund të fillojë papritmas si një sprint ose zvarritet si mjegull në vjeshtë. Bimët mbin dhe foshnjat lindin pa mikrob në spital. Një fillim kërkon një fund: lindja e një fëmije përfundon shtatzëninë. Fillimi nuk e njeh akoma vetveten: vetëm në fund fillimi e di kush ishte.fëmijë

Fëmijët hanë çokollatë për fëmijë. Të rriturit hanë çokollatë të rritur. Të dy produktet shijojnë si çokollata. Ju mund të shihni: fëmijët nuk janë asgjë të veçantë. Ata janë ushqyes me çokollatë si ju dhe unë. Fëmijët nuk kanë nevojë të ujiten, edhe pse shkojnë në kopsht.agaric

Një tualet dashuron lirinë e saj. Duhet shi nga lart. Por kërpudha e kuqe nuk pranon të marrë impulse të Zotit. Mizori agarik do të donte të mbante gjithçka nën kontroll. Madje është pronar i një kamxhiku. Dominimi është i rëndësishëm për të. Shiu bie mbi agarin e mizës. Kërpudhat vërejnë se ka gjëra të tjera përveç mbizotërimit, por agariku nuk guxon të hapet vetë. Atëherë ai e bën atë, sepse është i guximshëm. Frika vjen nga lart poshtë në kërpudha. Hej kjo Ai tani nuk është më një guaskë e vogël, por një miu i vogël, i cili dëshiron të jetojë një jetë të klasës së mesme në shpellën e saj. Por kjo nuk funksionon. Miu studion filozofinë dhe rinovon botën dhe bëhet i famshëm.vetëtimë

Martin Luther dhe Paul u goditën nga rrufeja. Sa shpejt si vetëtima, ata u bënë njerëz të shkolluar. A na përmirëson një goditje rrufeje? Apo blic është vetëm një qark i shkurtër që krijon hipokrizi? Do të duhej ta provonit këtë gjatë stuhisë tjetër.JF Kennedy në Bielefeld

Një teori e pretenduar e komplotit thotë se qyteti i Bielefeld nuk ekziston as. Nga një pikë e caktuar kohe nuk ishte më e mundur që hijet të mbulonin mos ekzistencën e Bielefeld. Kjo është arsyeja pse ata ishin të prirur ta paraqisnin komplotin si një teori të thjeshtë ose një shaka, në mënyrë që askush të mos e merrte idenë se falsifikimi i Bielefeld ishte e vërteta e zhveshur. Për fat të mirë, ka Billin. Më 24 korrik 1963, Bill Klinton vizitoi Presidentin Amerikan John F. Kennedy në Shtëpinë e Bardhë dhe shtrëngoi dorën. Klinton bërtiti, "Unë do të jem President!" Përmes këtij akti magjik, Klinton vodhi fatin dhe identitetin e tij nga Presidenti Kennedy në atë kohë. Rezultati: Kenedi duhej të vdiste. Ose më saktë pamja e tij.Kenedi i vërtetë ishte i ngrirë. Kur ekzistenca e rreme e Bielefeld kërcënoi të dilte në dritë, Kennedy u shkrua përsëri. Pas një operacioni plastik dhe një stërvitje intensive në gjermanisht, Kennedy është sot nën emrin e rremë Pit Clausen kryetari i qytetit hije të Bielefeld.Mjekrat

Sindbart: Hej ju, unë mund t'ju shoh!

Windbart: nessmenduri! Edhe une ti E mahnitshme kur mendoni se ne të dy nuk ekzistojmë.

Sindbart: Kur dy njerëz takohen që nuk ekzistojnë, ato bëhen të vërteta në lidhje me njëri-tjetrin dhe për njëri-tjetrin, sepse të dy takohen në të njëjtin nivel, përkatësisht nivelin e mosekzistencës.

Windbart: Ju rrallë takoni dikë si ju. Ju rrallë bëheni të vërtetë. Ne duhet të shfrytëzojmë rastin që të kemi një diskutim të hollësishëm për mashtrimin dhe të vërtetën.

Sindbart: E shkëlqyeshme, unë jam atje.det

Deti mund t’i lejojë vetes madhështi sepse mban sekrete. Deti është i përbërë nga llogore të perëndive (lotët përmbajnë kripë). Deti është ushqim për tokën. Etja e shkretëtirës ka kohë që është tharë, shkretëtira nuk ka më nevojë të jetojë.Shoqëria e informacionit

Arnold Heitermann nuk sheh televizion dhe nuk lexon një gazetë. Vetëm titujt. Për Otto Normal, ajo që është aktuale është e rëndësishme, gjithçka tjetër është e parëndësishme. Arnold është i interesuar për fotografinë më të madhe, jo për mayflies. Përveç kësaj, ju kurrë nuk e dini nëse informacioni është i saktë. Nëse titulli duhet të thotë: "Nesër bota do të kalojë!", Z. Heitermann me siguri do të lexonte të gjithë informacionin. Një ditë e fundit do të mund të ndikojë vërtet mbi ju, vetëm për arsye personale.ujë

Uji pëlqen të lëvizë. Nëse natyra e lejon atë, atëherë ajo rrjedh. Uji është i freskët dhe këndon në vetvete. Drita shkëlqen me lëvizjet e valëve të saj. Uji është kudo ku ka jetë. Uji është i paqëndrueshëm për aq kohë sa nuk është ende në fund. Uji është i lagësht, lakuriqësia e ujit mbetet e paprekshme.bretkosat

Ju nuk duhet të jeni një bretkocë, jo një bretkosë frike. Kushdo që është ndërtuar aq afër ujit sa bretkosa jeton në shpirt. Shpirti dhe liqeni janë i njëjti ujë, peshqit dhe bretkosat e dinë këtë. Ju me të vërtetë nuk mund të trembeni në ujë, vetëm kafshët e thata mund. Pyetni lepurin e frikësuar! Jo frika e frikës! Bretkosat nuk dalin kurrë jashtë pubertetit. Bretkoca është një peshk që nuk i ka bërë asaj kafshës tokësore: një dështim i evolucionit. Nuk është më peshk, por nuk u mjaftuan as për majmunët. Bretkosat janë ende jeshile prapa veshëve, dhe jo vetëm atje. Bretkosat shpesh marrin puçërr, por më pas quhen toads.Derri i egër

Derrat e egër kërcejnë nga çatia e një shtëpie në qytetin e mjegullt të Romës. Derrat e egër godisnin shpinën në trotuarin më poshtë. Derri i egër nuk ka thyer asgjë, ai zhvishet lirshëm dhe jeton tutje. Një derr i tillë i egër është vërtet i fortë. Gjaku juaj nuk thahet. Në goditje të fuqishme, lëngu i tyre i zjarrit pulson pa kohë përmes rrugës garuese të venave të tyre.ndjenjat

Ndjenjat nuk kanë ngjyrë. Ata janë bumë jobesnik, pritja e tyre e vetme është impermanenca. A do ta merrnit me qira zemrën tuaj në ndjenja? Ndjenjat janë të mëdha për nga sasia dhe masa, ato bëhen më të forta dhe më të dobëta, ato kthehen të padëshiruar si kuajt në karusel.dënim

Gjerësia e botës zhytet në thellësi. Gjithçka shkon për të fjetur dhe Hëna është në qiell. Drita e saj e argjendit rrjedh në dënimin. Një dorë dëshiron ta rrëmbejë hënën dhe e bën atë: E shtypi Hënën. Gjaku i argjendtë, që është njësoj i zi, shkon poshtë nga një sferë që dikur ishte Hëna. Bota dridhet.vrasin

Vdekja e mohon jetën dhe e mundëson atë në mënyrë të barabartë. Shouldfarë duhet të jetojë shqiponja? Shouldfarë duhet të shajë në shpinë? Ai mund të jetojë vetëm duke vrarë kafshë të tjera. Si njeri! Vegans janë njerëz të mirë. Por edhe ata duhet të ndjekin thirrjen e natyrës. Në fund të fundit, bimët janë gjithashtu qenie të gjalla. Vegans kanë një mungesë vitamine. Pafajësia e tyre i bën ata të zbehtë në fytyrë, ato janë biokampa. Vegans pinë gjakun e moralit. Grabitqari më i madh janë njerëzit.Shikuesi i vdekur i televizionit

Televizioni është i ndezur dhe para tij ka një skelet. Kockat e tij të boshtit të kafkës nuk janë më të vetëdijshëm për programin. Dikush fik televizorin: Njeriu i eshtrave tani kupton se i mungon diçka dhe zemërohet. Vetëm në tërheqje e kupton vdekja se ai ka vdekur.kuptimi i jetes

Qëllimi i jetës është të ushqejë ekonomistin e madh bujqësor. Të paktën kështu është Dr. Lightbrain. Ai beson si më poshtë: nga një qiell i largët, ekonomisti i madh bujqësor hedh farat e shpirtit tonë në tokën e realizimit. Përmes përvojës jetësore, germa e shpirtit rritet në një vesh produktiv të shpirtit. Ekonomisti i madh bujqësor mbolli dhe konsumoi këtë vesh pas vdekjes sonë. Dr. Drita e trurit është vëllai binjak i Dr. Lightbrain. Do mëngjes Dr. Drita e trurit derdhet pas gjithë farës së kokrrës kur mendon për teorinë e papërpunuar të vëllait të tij.diell

Dielli është zemra e botës, ka më shumë hapësirë ​​në të sesa në hapësirën e jashtme. Ajo ka një stomak të madh dhe të shndritshëm. Dielli lind botën. Dielli ha botën. Të dy në mënyrë të barabartë. Dielli është gjithçka. Whiteshtë e bardhë me të moshuarit, është e verdhë me të rinjtë. Dielli nuk ka rrudha në fytyrë.egërsi

Një vampir duket në pasqyrë: një njeri me flokë të zi dhe syze duket nga argjendi, ai ka një fytyrë të zbehtë. Vampiri mendon se ajo duket si një person normal në pasqyrë. Undead vetëm e njeh veten në pasqyrë, kur shikon drejtpërdrejt në duart dhe trupin e tij, ai nuk sheh askënd. Kjo nuk është normale, madje as për vampirët. Me siguri ai ka tërbim.bimët

Bimët janë kafshë jeshile që nuk mund të ecin. Gjethet e saj janë gurë uji. Drita e diellit i kthen ato jeshile. Guri, uji dhe dielli befas japin jetë. Një bimë përbëhet kryesisht nga rritja, ajo gëzon rritjen e saj. Rritja nuk njeh gjen, i njeh ata çdo moment. Një plan nuk rritet, edhe nëse e realizoni. Bimët, nga ana tjetër, rriten rastësisht me jetën.i ashpër

Disa kafka të trasha tashmë kanë goditur kokën me ngurtësinë. Fortësia ofron rezistencë dhe qëndrueshmëri. Një skelet është i vështirë. Zakonisht e vështira mbetet e vështirë. Sidoqoftë, penisi është nganjëherë i vështirë. - Vetëm pse? - Buza e ngurtësisë është një linjë mbresëlënëse në dhomë. Edges nuk duhet të anashkalohen, ju mund të godisni kokën mbi to. Kur përplasen dy mure, përplasja quhet buzë. Prandaj, një avantazh është rezultat i një karomi. Prandaj nuk është për zemër të dobët. Gurët janë gjithashtu të vështirë. Një gur është një gjë, nuk ka fytyrë, sepse një gur duket si gurë të tjerë. Në qenien e tyre, të gjitha gjërat janë të njëjta. Dollap, tavolinë ose furçë dhëmbësh, të gjitha këto janë vetëm gjëra. Gurët që janë kudoquhet realitet. Një gur mund të përdoret për çekiç në kafkat e njerëzve të tjerë. Ishte e rëndësishme në epokën e gurit. Sot disa gurë tashmë mund të flasin, këto gurë quhen "celular". Nëse mendoj saktë për këtë: Ekzistojnë edhe gurë të bukur, gjegjësisht gurë gurë. Dragons i mbledhin ato.mbledhin

Të mbledhura janë të dendura, ndonjëherë të ngushta. Të mbledhurit sigurojnë si ekzistencë të përhershme. Ose është një barrë. Mbledhja është më e vështirë sesa mbledhja. Nëse mbledhja është më e vështirë se ajo që është mbledhur, dikush flet për "gjueti".mbeturina

E tepërta nuk është e integruar në të rriturit. E tepërta nuk u njoh me të tepërt gjatë rritjes së saj. Ndërsa tejmbushja mund të jetë e pasur, ndonjëherë dhuron, kështu që teprica nuk është vetëm e kotë, por gjithashtu pengon substancën e gjallë në përparimin e saj. E tepërt është vetëm mbeturina.Macke

Hugo ka një problem. Quuditja e tij është se quirku e shqetëson atë në ekranin e tij. Kjo e shtyn Hugon të çmendur. Hugo kishte një të metë në fytyrë për dekada të tëra. Duke qëndruar para pasqyrës, ai shikoi quikun e tij, derisa dermatologu i tij lëshoi ​​kthetrat e këmbës. Hugo ka një quirk me quirks. Por vetëm për quirks individuale. Nëse gjithçka ka një shqetësim, siç është një dritare tërësisht e gërvishtur, Hugo nuk e shqetëson. Hugo me të vërtetë ka një problem.crackhead

Mendimi i zbrazët ushqen gruan e tij të tharë të dëborës. Gruaja gri e borës quhet neurozë. Ajo është plotësisht e padëmshme, ajo është Woody Allen. Mund të qeshni për një neurozë, sepse weirdos janë njerëz qesharak. Por dëbora e vjetër nuk është vërtet kaq e padëmshme. Asnjë gjak nuk rrjedh në gruan e borës, por dëbora e djeshme është e mërzitur në të. Bora e vjetër shkon në psikoterapi. Një terapi e tillë është gjithashtu një neurozë, është e bardhë si bora e re.Terapia në çift

Qeni dhe macja hyjnë në terapi në çift. Terapisti është një higjenë. Qeni dhe macja duan të shpëtojnë marrëdhënien e tyre. Terapia dështon. Vetem pse? Whatfarë mund të jetë kjo? Padyshim tek terapisti, të gjithë e kanë problem vetë.Asnjë humor

Cheplin qesh në bodrum për të mbajtur trupat e tij të shoqëruar. Ai duhej të vriste shumë njerëz për të marrë para. Vuajtjet e kësaj bote dhe grave nuk duhet të tronditen. Cheplin mbron një ndalim të përgjithshëm të humorit për të gjithë Gjermaninë, përjashtime janë të ashtuquajturat qendra për të qeshur, ku njerëzit mund të qeshin me zë të lartë pasi të paguajnë një tarifë humori.qesh

E qeshura është e lumtur me buzët e tij. E qeshura serioze merr një përshtatje të qeshur. E qeshura humore nuk mund të ngrihet nga divanet e njerëzve të thjeshtë. E qeshura e vërtetë nuk është qesharake, është thjesht e lumtur. Vetëm shaka të detyrueshme lotojnë shaka nga pema e vuajtjes.krejt qesharake

Isolde: Detlef, me ju kurrë nuk e dini nëse thjesht shaka apo nëse jeni serioz.

Detlef: veryshtë shumë e thjeshtë: Nëse jam argëtuese, jam serioz dhe nëse jam serioz, thjesht është kënaqësi.

Isolde: Si mund ta dalloj njërën nga tjetra?

Detlef: E para është rasti në ditë madje, dhe e dyta në ditë të çuditshme. Apo ishte anasjelltas? Jam plotësisht i hutuar.

Isolde: Unë jam duke u çmendur me djalin!Ndryshimi i klimës

Otto pordhë.

Miss Dr. Kackebart-Struller: Otto! A e dini vërtet se çfarë po bëni me shtresën e ozonit? Me çdo pordhë të majtë, jo vetëm asshole juaj bëhet më e madhe, por edhe vrima e ozonit. Me secilën pordhë, metani derdhet në atmosferë, e cila nxehet tokën. Mos pendo! Ne kemi për të shpëtuar mjedisin tonë!

Otto Struller: Ju keni të drejtë, Mausi, me të drejtë. Unë po shkoj në papafingo tani, duke ushqyer pëllumbat.në pyllin e egër

Në pyllin e egër, rrënjët e pemëve lënë tokën e tyre dhe kalojnë në të gjithë vendin. Qetësia nuk kthehet, por vazhdon një aventurë. Shkon mbi male, shkon nëpër lugina. Ndonjëherë edhe ajo kërce.rrotull

Rrotullimi ose rrethimi është lëvizja e një rrethi rreth qendrës së saj. Rrota është kapur. Vetë rrotullimi nuk rrokulliset, mbetet i palëvizshëm në lidhje me qendrën e saj. Nëse rrotulla do të lëvizte nga një rreth në një shesh, ajo do të lëvizte lirshëm. Rrota vetëm vëren se peizazhi po kalon përtej tij, vetë rrota ndalet.Pushimi dhe stërvitja

Qetë gëzon identitetin e saj. Mund të përcaktohet pjesa tjetër si mungesë e lëvizjes së jashtme të detyrueshme. Prandaj nuk ka prehje në disko. As në autostradë. Lëvizja nga brenda me qetësi është mjaft e mundur. Ekzistenca ka paqe. Ekziston edhe qetësia e detyrueshme e Budizmit të Zenit. Një qetësi e tillë është vdekja e kultivuar në tokë, ajo bazohet në shtypjen dhe vrasjen e besnikërisë. Qetësia e vërtetë, megjithatë, jeton në liri.mashtrues

Kulmja fluturon në një pallat argëtues ku njerëzit rrotullohen. 52 persona pa kurora jetojnë në pallat. Askush dhe të gjithë nuk janë mbret dhe budallenj në të njëjtën kohë. Njerëzit në pallat janë të gjithë hermafrodit. Ju mund ta bëni vetë nëse do të donit të. Por ata janë më të interesuar në krijimin e botëve të lojës: ata janë argëtues. Dënimi është lojëra serioze. Ata janë duke bërë shaka këtu me Jojos, mbretërit. Mbretërit hodhën kurorat e tyre si budallenj në sallën e madhe nën shatërvanin. Kurorat shërbejnë si një fole për gumëzhitësit. King Purple shkruan një marrëzi serioze. Nuk mund të flasësh me një njeri të tillë.punë

Djersitjet e punës në tokën e tyre të askujt, gjë që është rraskapitëse, sepse në vend të një shtyllë kurrizore, puna ka një gjoks vlerësimi, zbukuruar me krenari. Përmbushja juaj gjen punë në sulmin në zemër. Ata që punojnë mund të harrojnë shpejt trupat e tyre në bodrum. Puna dëshiron për shëlbimin, por ajo kurrë nuk do ta pranonte këtë. Puna është e verbër, nuk e vëren që po punon, di vetëm. Krishti si Shëlbues ka qenë prej kohësh jashtë. Njerëzit shpengojnë veten përmes punës: në psikoterapi, ju punoni vetë.

Lëvizja e vërtetë është e brendshme. Një kalë lëviz vetë, por një makinë drejtohet nga kuajfuqia e motorit të saj. Lëvizja ka tendencë të lëvizë në një mënyrë gjarpri, domethënë në valë. Ecja, noti, fluturimi ose ngarja janë të gjitha lëvizjet. Në ditët e sotme kryesisht merrni rreth. Mund të lëvizesh edhe atje. Por askush nuk mund ta durojë atë në sit. Ju qëndroni në sit.erë

Era zë fytyrën e Friggut. Koha po mbaron. Uji zhduket në vrimë. Gjithçka po shkon, po ik. Urina rrjedh, lotët rrjedhin. Askush nuk është me Frigg, vetëm era. Këmbët e saj janë të mbuluara nga këpucë të trasha. Po sikur të shkonte këmbë të zhveshura? Atëherë era do t'i mbante lart dhe Frigg do të ishte i lirë. Këpucët e saj të rënda janë barra e së kaluarës së saj. Një erë e quajtur Wahuna kalon nëpër flokët e saj. Sleipnir, një kalë me tetë këmbë, rrëshqet pranë Frigga. Frigga është magjepsur, ajo mund të vihet në kalë te perëndia e erës dhe mund të transportohet lirshëm, zbathur, me nr.bëj

Makina bën të pastër. Një makinë nuk ndjen asgjë, kështu që funksionon nga dëshpërimi i plotë. Bën të gjitha hapat që bënë punëtorët e hapur në ditët e vjetra. Trajton pa ndjerë dhe jetë, mekanikë, lëvizje pa kuptim, vetëm qëllim. Sa e bukur është kur një makinë bën budallallëk për ne. Por krijuesit e makinave dikur mbollën vetë budallallëkun. Makinat do të vazhdojnë të na ngacmojnë me marrëzinë e tyre nga jashtë. Inteligjenca artificiale është e diferencuar, por mbetet budalla. Ne vetë jemi vetëm një mashtrim i makinës së madhe botërore.pronë

Pronari i quan duart e tij. Atomet e duarve të tij nuk i përkasin pronarit. Atomet në dorën e tij janë të përshtatshme vetëm për formën e egos së tij si hua. Pas vdekjes së pronarit, atomet e mëparshëm në dorën e tij janë të përshtatshme për një pamje të ndryshme. Pronari ndihet në shtëpi në dorë, ai është i rrënjosur në dorë. Kjo rrënjë është identiteti i tij. Nuk është dora vetë.Molla e çmendur

Në mollë, lëvozhga dhe pulpat jetojnë së bashku. A janë ata të martuar? Shumë më tepër jeton së bashku në mollë: sferike, jeshile, frutash, varur në pemë. Molla mendon: '' Unë kam prona, por nuk jam pronat e mia. Nëse e shikoj veten time, unë gjej vetëm prona, por pa qenie. '' Molla zemërohet me këtë vetëdije: '' Të gjitha shaka! Unë as nuk ekzistoj! '' Propertydo pronë e mollës tani shkon në rrugën e vet. Sfera shkon në veri, jeshilja shkon në jug. Frutat në perëndim dhe varja e mollës në lindje. Nuk është më një mollë, nuk ka ekzistuar kurrë. Molla ka divorcuar identitetin e saj të rremë.Ai sapo u hodh nga ai që i përket asaj. Ku është freskia e mollës? Ajo është ulur në pijetore dhe mund të vrapohet!poezi

Poezia do të thotë të kondensosh kuptimin në koncentratin e saj. Sidoqoftë, poezia e shkrimtarit nganjëherë është aq e mbyllur sa lexuesi nuk mund të hapë më kutinë e kuptimeve. Vetëm autori e kupton përmbajtjen e poezisë ndërsa është duke shkruar. Dhe madje mundi i autorit është shumë i ngushtë të nesërmen në mëngjes.i tejdukshëm

Natyrisht, ajo që është transparente fluturon lirshëm pa pasur nevojë të fshihet. Vrimat janë kryesisht transparente. Megjithëse shikimi i sipërm mund të jetë me peshë, nuk është e lehtë për tu parë. Transparenca bëhet transparente kur bëhet e ngathët.për të kapur

Kapja me sukses arrin gjahun e saj në celular. Kryesisht janë peshq që kapen veçanërisht. Ata janë të rrëshqitshëm dhe jetojnë në ujë të lëvizshëm, por ende mund të kapen.burg

Krimet vlejnë vetëm nëse nuk kapen. Një majmun vjen në kopshtin zoologjik edhe nëse nuk ka bërë asgjë të gabuar. Një kopsht zoologjik është një burg i duhur për kafshët. Disa kafshë të egra burgosen në cirk. Fëmijët ulen në burg të pedagogjisë së prindërve të tyre. Gratë ulen në burg me varësi financiare nga burrat e tyre.sekret i lartë

Sekreti nuk duhet të shohë sytë e të tjerëve. Ai ulet vetëm (ose me komplotistët) në bunkerin e tij dhe mund të bëjë atë që vijon: dekompozohet, feston, gëzohet, kthen gjëra të gabuara, ndizet, ndez të tjerët, qesh me ju, ka frikë, mbron veten, ai refuzon, ose ka një fëmijë. Sekreti: ne nuk e dimë se çfarë bën. Kjo mbetet një sekret.për të fluturuar

Fluturimi rrëshqet nëpër detin e pafundësisë pa këmbë. Në fluturim, në krye dhe në fund luhen kundër njëri-tjetrit. Një zog ka fuqi pa e përdhunuar botën. Ky është gjeni. Sidoqoftë, dollapët nuk mund të fluturojnë, krahët e tyre janë magjepsur. Krahët e zogjve shtrihen në guximshëm. Ata janë në shtëpi atje. Krahët janë krahët e fluturimit, ato janë me forcë. Një zog mund të fluturojë lirshëm pa u përplasur me një mace në ajër. Sidoqoftë, një punonjës shumë shpejt përplaset me shefin e tij ose me seriozitetin e jetës.dritë

Drita fluturon lehtë mbi enigma, ajo thjesht kalon zhurmët e rënda. Gjëja e lehtë ka tendencë të gjendet në krye. Druri noton në ujë sepse është më i lehtë se uji. Tullumbace e ajrit të nxehtë noton në qiellin blu. Drita shpejt bëhet pa probleme. Diqka budalla ndodh lehtësisht.flok dëbore

Një lule dëbore bie me kujdes. Shtë e qetë. Flaka vjen nga një botë tjetër. Ajo i jep strukturë kësaj bote, përndryshe të gjitha fushat magnetike do të shembeshin. Në polet e veriut dhe të jugut, fusha magnetike bie në dëborë. Nga shufrat e Tokës, bora organizon ndryshime sekrete në botë. Magnetizmi i tij përshkon banorët e tokës dhe i bën ata qytetarë të rëndë.mbrojtje

Mbrojtja është një gjë e mirë. Mbrojtja është gjëja e parë që ju nevojitet: mbrojtja kushtetuese, mbrojtja e sallave, produktet për mbrojtjen e bimëve, mbrojtja e të dhënave dhe mbrojtja e mendimit. Ju nuk keni pasur një vizitë nga Mbrojtja e Mindit akoma? Do të vijë, vetëm prit.zorrë

Përtypet dhe përtypet dhe përtypet. Përtypet më të thella ndonjëherë më të imëta derisa ushqimi të jetë aq i mirë sa të mund të integrohet në mishin tuaj. Sidoqoftë, ushqimi mbetet gjithmonë pak toksik. Toka është helmuese. Nuk është shtëpia jonë. Kafshët mund të treten më mirë se njerëzit, ata jetojnë më afër tokës.tokë

Ajo që ne qëndrojmë mbi quhet tokë. Ndonjëherë quhet dysheme. Qëndrimi dhe toka janë të qëndrueshme. Toka gjithashtu mund të nënkuptojë humus ose gur. Substanca e tokës është veçanërisht e mrekullueshme, është e dendur dhe e rëndë. Kati është i qetë, dyshemeja është e trashë. Nëna e madhe e madhe nuk ka fytyrë. A ka ngrohtësi? Rrënjët arrijnë në tokë, ata gjithashtu e kuptojnë tokën. Rrënjët janë një me qetësinë e tokës.Bees

Bletët jetojnë në pjesën e trashë të lëndës, nga brenda. Një bletë del jashtë ku është ftohtë. Bie i vdekur si flake bore. Bletët kanë shprehur brendësinë e tyre si thekon të ftohtë. Për sa kohë që dëbora është e ngrirë, është koha e pemës së Krishtlindjes. Nëse lëvorja shkrihet, vetmia është e zhveshur. Duke zbutur nektarin, bletët lidhin të gjitha pjesët e botës dhe zotërojnë gravitetin, ata përtypin gravitetin. Nektari ishte një libër që ende nuk ishte lexuar. As nga autori i saj.intensitet

Pesha është zakonisht e madhe në sasi. Sidoqoftë, epërsia është e vogël. Fuqitë e rëndësisë. Ajo ka një efekt vetëm për nga masa e tij, jo nga ngjyra e saj, sepse rëndësia është shumë e errët për të qenë me ngjyra. E rëndë nuk e kupton qesharake. Vetëm në sheqer mund të flemë gjumi qesharak dhe i rëndë së bashku. A vjen graviteti nga lart ose nga poshtë? Kur nxehtësia bëhet më e fortë, ajo bëhet graviteti. Po në lidhje me gurin që nuk mund të rrokullisesh? A është shumë e rëndë apo shumë e fortë? Tooshtë shumë brutale! Fuqia është më e butë se brutale. A eshte e lehte atehere? Kështu është!erë

Era shkon shpërndarë mbi pemë dhe shtëpi. Fuqia e erës nuk është e dukshme, vetëm efektet e saj mund të shihen. Era fryn stokun. Një luleradhiqe fryn në erë, hiri ashtu. Era është shumë e shpejtë. Por gjithnjë fryn.Acksarje në tru

Prona është unike. Ecshtë e veçantë për gjërat e tij. Sasia është relative, ajo matet gjithmonë nga krahasimi. Sasia nuk ka pronar. Isolde ka një bark të madh, por ajo nuk zotëron dhjamin. Gjithçka e tepërt ka shumë. Nuk ka rëndësi sa çarje kishte truri i Ajnshtajnit. Characteristicshtë karakteristika e trurit, dhe jo numri i çarjeve të tij. Ju nuk mund të krahasoni mollë dhe dardha, vetëm peshën e tyre.rërë

Fragmentet e gurëve quhen rërë. Fragmentet e rërës janë aq të vogla sa që formojnë përsëri një unitet si një bashkësi e të izoluarve. Rëra atëherë ndjehet si një e tërë. E gjithë gjëja po qan, por rëra nuk mund të qajë sepse është shumë e thatë. Gurët nuk kanë as gjak, as ujë, madje as si rërë. Lotët e gjigandëve të trishtuar dhurojnë ujë me kripë si deti. Kjo është arsyeja pse rëra shpesh gjendet si një plazh ku ka det.njerëz

Njerëzit ekzistojnë vetëm në shumës. Një person nuk mund të jetë vetëm. Njeriu si kafshë tufë bëhet '' njerëz ''. Një turmë përbëhet nga njerëz. Gjaku i njerëzve është gjaku i fisit të tyre. Një person, nga ana tjetër, ka qarkullimin e tij të gjakut. Me Judenjtë e vjetër, gjaku i Abrahamit zbret në nipat e tij të vonë. Njerëzit dhe popujt arkaikë kanë identitetin e tyre në grup, jo në veten e tyre.Babylon

Babilonia nuk ishte bebe: ishte shumë e madhe për më të gjatë. Ka edhe rrokaqiejt në New York. Por këto duhet të shkatërrohen nga terroristët sepse duan të gërvishtin Zotin. Ju kërceni për viçin e artë, për rritjen ekonomike dhe kirurgun kozmetik. Kur do të vijë më në fund zemërimi i Zotit dhe do t'i përfshijë njerëzit mëkatarë në koshin e plehrave?grimcat më të vogla

Fredi ka fituar hyrje të paautorizuar në përshpejtuesin e grimcave të mëdha afër Gjenevës natën dhe tani po zvarritet në unazën e rrumbullakët: ai shikon grimca të gjelbra të ndritshme që fluturojnë pranë.

Fredi: Përshëndetje e grimcave, mund të flisni gjithashtu?

Grimca e gjelbër: Unë kam një dhimbje koke, e cila është e keqe sepse jam vetëm një kokë. Meqenëse fizikantët më zbuluan, nuk mund ta mbështjell më botën. Edhe politika po del jashtë kontrollit.

Një grimcë e kuqe fluturon të kaluarën: ajo heq gjuhën e saj, e cila është edhe më e kuqe se vetë grimcat.

grimcë e kuqe: Unë ndez paratë nën gomarin tim. Zakonisht paraja është vetëm informacion. Zjarri im i jep vlerë informacionit. Një trekëndësh fluturon atje, ai ka një sy në ballin e tij.

Trekëndëshi: Unë jam grimca më e madhe që ka. Vërtetë grimcat e vogla ekzistojnë vetëm në ferrin e fizikës. Pak nuk ka realitet. Sa më shumë gjëra të bëhen, aq më të vërteta bëhen ato. - Fredi thjesht është i mahnitur.

Kaosi është një konfuzion që jashtëtokësorët krijues e përdorin për të dalë jashtë mbrojtjes së mendjes në botë të pandalur. Kaosi është shumëngjyrësh. Kaosi largon mbeturinat nga e kaluara. Kaosi vallëzon dhe nuk e di se për çfarë.shkruaj

Me shkrim, gjuha flet në heshtje në tingull, por e ndritshme në vetëdije. Shkrimtarët janë skulptorët e sigurisë. Të shkruarit shkruhet gjithmonë, edhe kur shkruhet. Shkrimi është përfundimtar dhe zgjat më shumë se vera e mirë. Fjala shkruan gjatë gjithë kohërave.të kërcesh

Vallëzimi është i guximshëm. Kush vallëzon është i çmendur. Vallëzimi mund të jetë gjithashtu i lezetshëm nëse jeni një person i pamatur. Mendimtarët nuk duhet të kërcejnë. Vallëzimi shkatërron qartësinë e saj të mendjes. Të dëshpëruar për mungesë ushqimi dashurie, marrëzia si tigër ha rendin e korruptuar të së keqes: Miezi i ëmbël e bën Fressi-Fressi!Erwin

Pika lotësh bien nga qielli. Ata mblidhen në tokë në një përrua që bymehet drejt një lumi. Erwin ulet në një kanoe dhe vozitë nëpër lot. Lumi rrjedh përpjetë. Zjarret digjen për nder të Wotan në bregun e djathtë të lumit. Në bregun e majtë është një pemë me një zog guri të ulur mbi të. Erwin vazhdon vozitjen përpjetë në një kanoe. Tani po bie borë. Canoeist sheh një burrë dëbore në bregun midis gjilpërave të pishave. Sytë e burrit të borës janë të gjallë, ata janë sytë e një ariu të fuqishëm pelushi. Erwin vazhdon të vozis lumin. Dikush në të majtë po luan harpën. Zoti është afër.vullkan

Një grua në të zezë me copëza shumëngjyrësh lufton me të ftohurit. Ata fluturojnë së bashku mbi yje, nën yje, midis yjeve. Jeta e Titanikut shfaqet në fundosjen e saj. Një varkë e palosshme prej letre noton rastësisht në ujë, ajo zhvendos me kujdes drejt një burimi uji me kënetë: Peng! Ash bie nga lart. Më në fund ka shpërthyer Eyjafjallajökull.të arsyeshme

Përkundrazi, përshtatja gjendet si dashuri. Si një gjë e lidhur, Fit plotëson njërën dhe tjetrën me shërbim të ngjashëm. Gjithçka përshtatet së bashku në një strukturë. Birra, cigare dhe tavolina janë në tryezën e kuzhinës të Z. Alki. Kjo ka kuptim, përshtatet. Tabela e kuzhinës e Z. Alki është një strukturë. Hinz dhe Kunz janë në katalogun e madh botëror së bashku në internet. Hinz dhe Kunz janë të lidhur vetëm me ekzistencën e tyre të thjeshtë. Interneti nuk është një strukturë, por e pakuptimtë.gjë

Një gjë është gri në qenien e saj; nuk është asgjë më shumë. Gjërat janë jopersonal. Makina pa lëvizje e botës rregullon tokën: interneti i gjërave. Gjërat grumbullohen nga gjërat botërore. Satanai prej kohësh e kishte botën në kthetrat e saj. Për gjërat e gjalla nuk flitet sepse lëvizin vetë. Sidoqoftë, një gjë e re mund të lëvizë vetë. Është një gjëmasa

Një masë mund të jetë e drejta, e pjekur me dashuri nga perënditë miqësore. Si mësues, një masë e sëmurë vendos kufijtë e nxënësit jashtë fuqisë. Nxënësi është atëherë i mbushur, jeta e tij është e prapambetur, dhe industria mund të gjenerojë energji elektrike nga penda.çdo gjë

E gjithë kjo është një shtesë e shumë gjërave në kufirin e shqetësimit. A është e gjithë kjo gjë tani? E gjithë gjëja është të paktën një gjë e rrumbullakët. Siç pritej, e gjithë gjëja duhet të shkëlqejë në skajin e saj, por atje mbetet gri. Atëherë prifti industrial thotë: "E tërë është më shumë sesa shuma e pjesëve të saj!" Edhe pas kësaj fjalie, gjithçka nuk shkëlqen, më shumë nuk mund të shihen. E tërë mbetet shtimi i zhveshur i gjithçkaje. Ka vetëm një më shumë në këtë libër.asgjë

Asgjë nuk është bota e të gjitha sendeve. Një filxhan nuk është karrige. Një fustan nuk është një re. Për të mos përmendur qenin: Një qen është thjesht një mace jo si harabeli. Të gjitha jo-gjërat mblidhen në botën e asgjë. Disa thonë se asgjë nuk vjen pas vdekjes. A doni të jetoni atje midis të gjitha jo-gjërave? Do të jetë goxha e ngushtë në dollapin e jo-gjërave.kënaqësi

Kënaqësia ka nevojë për më shumë sesa ajo që është e nevojshme. Kështu që kënaqësia lidhet me lumturinë. Por ndërsa lumturia është një dhuratë e jetës, kënaqësia është arbitrare. Kënaqësia zgjat dhe qëndron. Kënaqësia është me yndyrë. Kënaqësia është epshi që ka teprim. Kënaqësia nuk mendon, kënaqësia është shumë e ngadaltë për këtë. Kur zorrët treten më shumë seç duhet, është e lumtur. Kënaqësia është një ëmbëlsues, por sheqeri është lumturia.Pasqyrë - mbrapa