.

Tinjauan - tukang



Psychosaurus ngenalkeun sorangan:

Kuring mikir poétically henteu janten korban tina biofant. Ekspansi-angkatan luar ieu ngewa teu sah tina rohangan dina gelap sareng ngabandungan imajinasi para sare kaluar tina otak na nganggo batang panjang. Hoream ngagunakeun kecap-kecap anu batur parantos ngagaduhan dina sungutna. Kuring mendakan éta unsanitary. Éta sababna kuring sering nimukeun kecap-kecap anu anyar, anu nyababkeun masalah anu teu aya anu ngarti deui kuring. Hasilna, kuring kedah nganggo kecap-kecap anu dianggo deui yén vernacular Jérman ngan ukur teu kabentuk. Basa tiasa nyarios kusabab éta imah gambar umum ayana. Basa mangrupikeun ngeunaan masihan bumi pikeun gambar-gambar dunya. Éta tragis nalika jalma nuturkeun kecap-kecap basa teras nyandak aranjeunna janten mikir.Pikiran nyata aktip ngawangun basa. Basa mangrupikeun kuring tina Psikosaurus, nya éta pusatna. Dunya ngan ukur datang ka kahirupan salaku dunya dina basa, sabab nyarios hartosna: nyiptakeun dunya. Dina awal ogé kecap!



paguneman

Rame: Ucapkeun Psychosaurus, naon ngeunaan buku ieu

saleresna?

Psikosaurus: Dina buku ieu basa nyarios sorangan

Riwayat bahasa sadayana ngeunaan buku ieu, buku ieu ngagaduhan unggal topik.

Ente: Hayu urang gaduh patarosan pribadi: Naon bedana na

nu Psikosaurus sareng Carsten?

Psikosaurus: Kuring henteu hoyong ngobrol ngeunaan éta, subjek mangrupikeun beban

kuring sacara total.

Bebek: geus pulih, males!

Lami: Jelas ieu buku mangrupikeun salah sahiji

tarjamahan otomatis!

Psikosaurus: Éta.

Hal ieu naék aneh teu anéh.

Bahasa Sunda nyarios langkung ti sarebu kecap.

Kichermaus: Upami kuring hoyong nyerat ka Carsten, anjeunna ngagaduhan ogé

online atanapi hal?

Psikosaurus: dina waktos ayeuna éta ngagaduhan alamat email

carsten-stemm@web.de sarta anjeunna ogé gaduh online sorangan.

Werewolf: Sunt reprimat de această carte!

Giggle: Abdi henteu ngartos kecap, bahkan henteu aya stasiun karéta.

Rabe: Anjeun henteu kedah ngartos sadayana. Sakapeung mah cukup pikeun lolos tina éta

ari ngantepkeun kecap-kecap ngalangkungan anjeun tina irasional.



Detlef Doid ganda

Detlef Doppeldoid teu tiasa mikir leres sareng dua halangan otak. Detlef mikir langkung gancang tibatan cahaya, anu nyababkeun kana swellings ruang-waktos dina logosana. Teras anjeunna swap katuhu sareng kénca, di luar sareng, sareng kotoran bersih. Anjeunna henteu terang naha anjeun angkat atanapi kaluar tina kamar. Éta goréng ngeunaan Detlef Doppeldoid: lain poé anjeunna mikir yén jalma-jalma éta. Detlef teu tiasa émut bédana antara Albert Einstein sareng Konrad Adenauer. Detlef naroskeun nyalira: Naha '' sami '' sareng '' sami '' teu sami? Kadang-kadang Pak Doppeldoid ogé ngalakukeun kasalahan éjahan lagesthenic. Upami anjeunna leres-leres bingung, Detlef malah émut masa depan.



Detlef nyarios:

'' Iraha waé kuring henteu terang saha kuring, kuring ningali kartu idéntitas kuring: Kuring ngagaduhan nomer sorangan di ditu; sajumlah pikeun kuring sorangan, ngan ukur pikeun kuring. Unik sareng teu jelas. Kaayaan nyaah ka kuring. Tapi naha éta kéngingkeun kuring dimana waé? Saha tukangeun éta ngaran Detlef Doppeldoid? Jeung naon buktina kartu plastik leutik sapertos ieu? Kartu palastik gampang dipasang. Anjeun tiasa palsu nanaon ayeuna. Anjeun malah tiasa ngajemput identitas. Abdi ngaraos mekar katurunan. ''



Ngobrol kebo

Kelenci anu tiasa nyarios nyebat disebut kelenci anu keur ngobrol. Obat nyarios bari dahar bari nyarios sareng nyarios. Akar kecap teu dipikanyaho ku anjeunna. Ayeuna anjeunna ngonsumsi cinta. Asih mangrupikeun kecap kanggo anjeunna, munch, munch. Hiji tiasa tuang cinta tanpa tuang, nyaéta hikmah pikeun ngobrolkeun kelenci.



Aya bebek!

Para ahli biologi museurkeun kana bulu tina bebek, para ahli ontologist tiasa kabetot kana ieu bebek. Saha anu masihan bebek? Jawaban: Anu 'Éta'. 'Éta' sareng masihan ngahasilkeun pisan. Hiji alternatif tiasa ngajawab pertanyaan sapertos kieu: Évolusi méré bebek, endog bebek masihan bebek, bebek ngintip masihan bebek, Allah masihan itik. Ayeuna hujan. Sabenerna saurang anu kedah nyarios: Méga hujan. Malah Gusti henteu dugi ka kieu 'it', sabab paribasa: Teu aya Tuhan. Éta sabalikna hartosna: Nu 'éta' langkung ageung ti Allah. Kacindekan sejenna mangrupikeun: The 'It' mangrupikeun Allah anu leres anu masihan Gusti. Aya bebek. Anjeun teu kedah nyarios: éta butuh bebek. Masihan langkung kaberkahan tibatan nampi. Masihan sigana ogé ontologis ti nampi. Anu 'éta'asa teu jelas yén anjeun moal deui ningali halimun na. Hasilna: Anjeun bahkan henteu mikir ngeunaan mana bebek asalna. Nu 'éta' anu nipu. Éta pura-pura terang. Upami urang henteu terang deui yén méga nuju hujan, teras 'Éta' hujan. Negasi ogé masihan 'éta': '' Henteu aya hal sapertos Elwetritsche! '' Saha waé anu tiasa kieu "éta" anu sanggup méré itik-itik ieu?Teu aya anu sapertos Elwetritsche! '' Saha waé anu tiasa kieu "éta" anu tiasa masihan bebek non-domba ieu?Teu aya anu sapertos Elwetritsche! '' Saha waé anu tiasa kieu "éta" anu sanggup masihan bebek-bebek sanés ieu?



Goldmarie sareng Pechmarie

Sakali kana hiji waktos aya spiker motivasi anu ngagaduhan dua putri, duanana anu namina Marie. Anu salah getol, lain anu teu puguh. Hiji poé awéwé rajin sumping ka cai mancur anu ngadawuh:



'' Henteu nginum cai! ''



'' Ngan ukur aya alesan hukum, '' pikir awéwé haus. Budak awéwé nginum tina cai sareng teu kahaja murag kana sumur, sareng anjeunna leungiteun eling. Dina hiji waktos anjeunna hudang deui di daérah anu teu dipikanyaho ku anjeunna.

Hiji awéwé kolot nangtung di jandela imah anu peryogi direnovasi sareng oyag bantalna. Frau Holle, anu mangrupikeun namina panyewa, nyarios ka mojang éta: `` Wali senior anu siga anjeun jarang dinten ieu, kuring gaduh seueur padamelan. '' Sareng sabab awéwé anu rajin pisan hayang digawé, anjeunna damel padamelan Frau Holle.

Saatos lami, sawaktu, éta mojang ngalieurkeun sareng nyarioskeun kahayang pikeun uih ka bumi. Frau Holle masihan panjaluk ieu. Wanoja sepuh ngiringan éta awéwé ka gapura anu kedahna angkat. Nalika awéwé anu getol ngalangkungan gapura, hujan turun anjeunna ti luhur kalayan pitch anu kacemar dioksida anu henteu deui peeled kulit. Ngalamun ujar: '' Ngabubel pisan! Kuring bakal males dendam kana nasib. Kuring ngulik matematika sareng ngalaksanakeun doktor kuring dina téori paradoks. ''

Nalika indung ningali putri na dicas nganggo pitch, anjeunna namina murangkalih Pechmarie. Pikeun alesan kasatimbangan sosial, indung ayeuna ogé ngalahirkeun putri nya anu puguh ka sumur. Ampir hal anu sami kajadian. Ngan, tibatan bade ka bumi Frau Holle, putri kadua na dugi ka imah sanés anu diidinan ku Frau Hölle.

Saatos sapuluh menit padamelan, disiplin karya mojang éta teu puguh pisan. Saur Ibu apan, `` Dina umur anjeun, kuring ogé rada puguh. Abdi henteu malah ngagaduhan diploma sakola sekundér. Kami ayeuna ngajalankeun kana Château Mouton-Rothschild 1945, anu lalaki manantu kuring nyalira.

Untungna sapuara di jeroeunana pinuh ku éta. '' Saatos saminggu-bulan binge nginum, puguh ogé ngagaduhan ngarep-ngarep sareng badé ditinggalkeun di bumi. Frau Hölle ngajurung aranjeunna nuju kana gerbang anu sami anu Pechmarie dialirkeun. Nalika gadis éta teu puguh ngaliwat gerbang, éta hujan emas. Ayeuna mojang éta seueur langkung berharga sabab emasna henteu tiasa dileungitkeun ogé. Nalika anjeunna angkat ka bumi, indungna nyebat anjeunna Goldmarie. Kaleungitan amarah anu langkung ageung kana hal teu adil dina kahirupan, indung kaluar garéja sareng angkat ka pengadilan sekuler. Pechmarie salajengna janten profésor munggaran logika sareng parut dioksin dina beungeutna. Hirupna ditumpes lengkep. Goldmarie, kumaha oge, hirup bagja sareng kontén dugi ka tungtungna. > Senang tungtung



Keju domba

Angon: Béjakeun ka kuring, buku naon anu anjeun bawa dina panangan anjeun?

Wolfgang: Salah sahiji domba anjeun masihan buku abdi pikeun ulang taun. Judulna nyaéta: Jieun kéju domba waé!

Angon: Naha éta lulucon?

Wolfgang: Guyonan henteu tiasa diangkut. Kuring henteu kantos guyonan Saha waé anu guyonan ngan sieunan teuing. Abdi henteu kantos damel guyonan. Sareng upami aya anu gumujeng, abdi bakal nyentoskeun burit éta dina sungutna.

Domba: Hapunten upami kuring ngaganggu, tapi kuring dirobih sacara genetik, janten kuring tiasa ngobrol. Naha aya pajak énggal ngeunaan kéju domba énggal-énggal?

Domba séjén: Kuring ogé produk anu direkayasa genetik anu Nyipta, sareng kuring nyarioskeun ka anjeun: Lalaki sapertos awéwé, ngan ukur sanés nguriling.

Wolfgang: Abdi ngira-ngira sanés cara sanés!

Angon: Kuring sok matak lieur tina paguneman anu rumit pisan. .. Ah, tingali saha anu datang! Anjeunna limping!

Wolfgang: Maka éta ngan ukur tiasa dibandingkeun!

Angon: Naha éta?

Wolfgang: Kusabab hiji nyarios salawasna: Unggal ngabandingkeun sakedap!

domba gurauan: hartosna sok ambigu. Janten panyatur jangji dirina gancang dina biantarana. Ganda Jérman nyaéta Lapsus Freudianikus, kabocoran dina pidangan diri anu lancar pisan.

Wolfgang: Naon jinis pidato éta?

Angon: Domba parantos diajar. Psikolinguistik atanapi hiji hal.

(Lalaki limping ayeuna parantos ngahontal dina kumpulan diskusi.)

Limping: Aranjeunna anggeus kuring. Abdi dagang dina dipaling

Plutonium tina tanaga listrik nuklir Rusia ditiup!

Angon: Tong ngalakukeun nanaon, Otto!

Domba: naha anjeun tiasa tuang plutonium?

Angon: Henteu sadayana domba anu tos diajarkeun!

sadaya domba bareng: Mähhhh!

Otto: Kuring ngan ukur aya jalan kaluar: bunuh diri!

Wolfgang: Kuring boga jalan anu alternatif. Abdi terang wizard anu saé dina sarkas. Anjeunna ngagaduhan tina alergi, tapi sacara teknis anjeunna henteu kunanaon.

Otto: Saha tukang sihir ieu?

Wolfgang: Anjeunna mangrupikeun hal anu anjeun pikirkeun, sabab anjeunna gaduh seueur

Planét di bumi katujuh kaasup Pluto.

Otto: Abdi henteu percanten ka astrologi!

Wolfgang: Tapi béntang yakin ka anjeun!

Otto: Rupa, kuring badé nyobian, sabab kuring teu gaduh seueur anu leungit. Kuring ngantepkeun kuring janten dihapunten kana kelenci sareng nyerat nami abdi ka tukang supados teu aya anu mikawanoh kuring.

Angon: Hal hébat! Ayeuna éta tungtung senang pisan!

Dina waktos kabutuhan, apel tuang pears.



Pembunuhan

Monyét: Wilujeng siang, soca panon, anjeun gaduh panon anu serong.

Panol Nyoleu: Sareng anjeun monyét, anjeun monyét.

Monyét: Kuring gaduh iteuk dinamit di dieu.

Saha urang anu nempel ieu kalangkang?

Oblique: kuring tangtosna! Abdi henteu nyarios ka TNT!

Anjeun monyét anu sarwa, anjeun pantes Hadiah Nobel!

(Si monyét nyirami dinamit ka burit slant urang sareng lampu sekeringna. Saatos detik ngantosan saraf, ngantunkeun parah: lebu, lebu, sareng sésa-sésa daging nutupi tempat ngabeledug.)

Monyét: hebat! Nu nabrak!

Kanggo urang sato teu aya cacah atanapi paragraf.

Ayeuna cau munggaran didahar heula. Haha!



Baja baja

Sakali aya mobil squeaky leutik anu nyetir alam anu biasa sareng hampang. Gorobis pindah, ayeuna ditarik ku kuda. Mobil anu henteu deui didorong ayeuna. Nalika kendaraan mimiti disetir ku mesin, gorobag dihurungkeun baja, nalika karanjang éta ditarik, kembang mekar sareng cai bergegas. Rahasia hirup cicing di pabrik roda, didieu kabayang lumpat dina cai. Mobilna nyaéta kalahiran gadis baja. Langit manjang, langit manjang, bungah. Stahltussi pucuk ka langit kalayan mariem pertahanan. Éta Perang Dunya I, usaha anu henteu aya gunana ku baja pikeun janten kuda deui. Stahlbussi ayeuna nyaéta kuda dirina, éta naha anjeunna ngagem kuda hideung. Kuda kuda anu elegan,persis sapertos kaanggunan teu dikenal dina umur baja. Plastik ogé waja. Naon waé anu henteu ditarik ku kuda nyaéta waja. Anjeun kagum ku kaéndahan anu henteu boneka busana.



Seueur rohangan

Ruang multi-kamar mangrupikeun kamar anu langkung ageung ti luar. Ganda lomari, contona, siga lomari pangkeng biasa. Tapi upami anjeun kedah nyumput dina pacilingan upami diperlukeun, anjeun bakal kagum pikeun terang yén aya galaksi sadayana dina pacilingan. Sareng ieu henteu halusinasi salaku kakurangan oksigén. Dunya pinuh liang dina kanyataanana. Sareng aya seueur deui.



Bahaya

Bahaya ngancam anjeun. Kacilakaan henteu acan ditarajang. Tapi éta tiasa nyerang ka hareup; anu mangrupakeun résiko. Hirup teu aman. Anjeun henteu terang naha kahirupan bakal ruksak dina momen salajengna. Bahaya ngan ukur di juru, bahaya henteu kaduga, tiasa janten ngimpina. Anu ngabédakeun bahaya; Kapitalis teuing. Bahaya kanggo nahan kabel listrik dina bak anu pinuh ku cai. Kantenan nikah ogé picilakaeun. Asuransi kahirupan, di sisi anu sanés, ngajangjikeun panyalindungan: upami anjeun leungit kahirupan, anjeun bakal dibayar deui anu anyar. Tapi Waspada penipuan asuransi: Perusahaan asuransi menipu anjeun pisan!



Pikir

Panginten ngusir di tanah artina. Cara pikirna ngajalankeun kana leuweung élmu. Ngumbara nyababkeun pamikiran hésé sareng ahirna ngagabung sareng tangkal pamikiran na sareng salju impian na.



Olympus

Fred ningali dewa nalika Olympus nganggo telepon sélulér:

Fred: Sampurasun, Gusti!

Ti iraha dewa-dewa nganggo telepon sélulér?

Gusti: Leres, anjeun ngan ukur adaptasi. Kuring ogé tiasa komunikasi sacara telepathically sareng babaturan kuring, tapi urang dewa hoyong ngajantenkeun urang terang.

Fred: Nya, kuring henteu kéngingkeun!



Sirah endog

Wanker otak mangrupikeun kelenci tina pangumpulan pneumistic. Éta ogé disebut sirah endog. Neurolanten anjeun henteu fleksibel, tapi panjang pisan. Masakan walungan kedah disebatna dina sirah botakna, sabab ieu ngandung gajih uteuk. Neurolanten mangrupikeun batang pikiran. Neurolanten ogé tiasa janten tangkal tangkal anu henteu deui tiasa ningali leuweung pikeun sadaya tangkal sapertos kitu. Tapi saleresna neurolants mangrupikeun sumpit kanggo tuang sushi spiritual.

Sababaraha wanker otak disebut filsuf. Fikiran Filosofi tanpa nginum spiritual, éta terang tanpa cinta. Di gurun pangaweruh, pamikir tiasa guyon goréng. Cacti henteu seuri. Pikiran filsafatna sakumaha sesah kéju. Ahli Filsafat dina jalur nyageurkeun mimiti nyerat puisi.



Demigod

Fred: Anjeun terang naon Detlef, kuring dipromosikeun pikeun demigod.

Detlef: Emang?

Fred: Éta! Kuring ayeuna tiasa mendakan jawaban kana patalékan, upami ngan ukur teu leres, tapi kuring bakal mendakan jawabanna.

Detlef: Saha anu anjeun promosikeun?

Fred: Bos ageung!

Detlef: Aha!

Fred: Kuring ngan ukur demigod. Abdi henteu acan maot, tapi kuring damel kana éta.

Detlef: Mm, lakukeunana.

Fred: Salaku conto, kuring akhirna terang naha cau éta bengkok.

Detlef: Leres, kunaon?

Fred: Anjeunna hoyong pisan ngahijikeun, cau hoyong balik ka surga, anjeunna hoyong janten bunderan, tapi ragrag manusa ngalarang anjeunna ngalakukeun kitu, kakuatan dirina ngan dugi ka sudut kurva.

Detlef: Naon anu demigod terang!



jurig

Istilah `` jurig '' mangrupikeun kecap anu sepi pisan. Kecap parantos ngajelaskeun pisan. Kecerdasan rendang batu; pikiran ngahubungkeun. Roh nyaangan bagian tina dunya sapertos panonpoé sareng masihan aranjeunna bentukna. Pikiran mangrupikeun gambar pikeun hal. Roh nganggo pakéan partikel pangleutikna. Pikiran tiasa mikir, intelijen ngan ukur tiasa mikir atanapi ngagabung.



sabab sareng pangaruh

Pamaén billiard pencét bal sareng tongkatna, anu giliran bal balna. Pamikiran sabab-sareng-pangaruh ieu mangrupikeun logika dasar élmu. Logika ngan ukur netepkeun, éta ngajelaskeun nanaon. Bébas bébas pamuter bilyar sacara lengkep disumputkeun dina pandangan dunya ieu. Nyababkeun sato kusam, meh banténg. Nyababkeun ngayakinkeun ngaliwatan tanaga, henteu ngalangkungan artos.



logika

Fred: Abdi percanten logika. Sakabéh kosmos disusun sacara logis. Nanging, awéwé henteu bagian tina kosmos. Pikiran anu logis ngamungkinkeun anjeun pikeun nutiran teka. Anjeun kedah nyambut damel dina pamikiran.

Arnold Heitermann: Logika henteu nyandak urang langkung saé dina pangaweruh. Conto: Aya tilu manuk gagak linggih dina pager. Pembunuhan manuk asalna sareng pucuk salah sahiji manuk.

Arnold: Sabaraha manuk anu linggih dina pager ayeuna?

Fred: Aya dua manuk gagak linggih dina pager.

Arnold: salah! Masih aya gagak diuk dina pager!

Fred: Éta teu asup kaakal!

Arnold: Éta logis. Manuk anu nembak murag paéh. Gagak anu kadua kaget ku bang tarik pisan sareng langsung kabur. Gagak katilu lumpuh ku bang na ngan hiji-hijina manuk anu calik.

Fred: Kasus ieu sigana pisan diwangun ku kuring, tapi éta logis.

Arnold: Nya, logika tiasa ngajelaskeun sadayana sareng nanaon.

Fred: Khusus dina hindsight.

Arnold: Leres, teras ogé.

Realitas ieu sateuacanna, kitu.

Fred: Kumaha upami tembakan dumadakan lima manuk gagak linggih dina pager?

Arnold: Teras dua manuk gagak bunuh diri badé calik badé ditembak ogé.

Fred: Nya leres naon anu logis.

Arnold: Anjeun tiasa ngajelaskeun sadayana kalayan logika, sanajan teu asup kaakal.

Fred: Man, lalaki, kuring kudu mikir-mikir.

Arnold: Tapi punten tetep sacara logis!

Fred: Eh… nuhun… ogé…



dialog

Socrates: Naon telat anjeun sapertos isuk enjing, Plato!

Plato: Cicingeun, anjeun ass!

Socrates: Anjeun ngan saukur teu gableg tina dialog!



Bullet

Pelor mangrupikeun artina digambarkeun dina diri sorangan, bakal kersa ngalahirkeun upami dileungitkeun. Tapi teu aya anu ngagentos aranjeunna. Balna tetep kusam siga leutak sareng teu silih kenal. Naha bal gulung? Aranjeunna gulung sapanjang jalur, tapi henteu ngarobah bentukna dina prosés. Pamustunganana, aranjeunna bakal digulung ku gerakan. Sphere tetep aya. Ayeuna éta lumangsung deui kuring: pélor bikangna!



(un) sampurna

Anjing sorangan mangrupikeun ideu anjing. Naha ideu anjing katingalina sapertos dachshund, anu siga emas emas, hiji domba, atanapi bahkan poodle? Urang terang kumaha bunderan na. Aya ngan ukur hiji bunderan sareng babak sampurna. Sanaos nganggo segitiga janten langkung sesah: Naon sudutna gaduh ide segitiga? Bunder kasebut mangrupikeun hiji-hijina ideu anu tiasa ditarik kalayan katepatan pinpoint. Anjing sorangan moal tiasa ditarik, ngan anjing khusus. Bunder sorangan tiasa ditarik. Naha urang kedah nyembah bunderan? Naha aya anu "nyalira"? Perkara ngan ukur muncul "kanggo kuring"? - Anu sampurna dina kanyataan bakal sampurna teuing pikeun kahirupan. Hirup butuh pojok dina hiji bunderan atanapi liang dina alun-alun. Anu sampurna ngan aya hiji idesabab kanyataanana sampurna henteu tiasa aya. Dina kasampurnaan hirup bunderan boga juru. A chestnut nyaéta bal pasagi. Mangpaat dina kasampurnaan henteu sampurna minangka hirup anu sampurna. Sanaos kitu, buah kasturi kumaha waé sakit. Kunaon kieu? Ngan ukur landak saha anu terang!



ngurilingan

Bunder teu tiasa hirup. Teu aya anu anjeunna ngagaduhan liang anu ngambekan. Bunder sorangan tiasa katingali salaku liang. Dupi bunderan éta gateway ka dunya anu sanés? Abdi teu tiasa pariksa deui kusabab bunderanna moal ngantep kuring. Éta ngan ukur dikonci. Anjeun teu matak kacacatan sareng lalaki sapertos kitu. Bunder éta henteu nyarios ku kuring, éta bakal misterius. Bunder kasebut malah henteu ngagaduhan anu nyumput: éta naif, boring sareng kosong. - Bunder nyaéta warna bunderan. Warna ieu jarang pisan sareng teu ngagaduhan nami. Cara anu paling gampang pikeun nami warna nyaéta `` warni ''. Babak tiasa angkat dina petualangan tanpa bunderan atanapi busur. Deui petualangan nyaéta kahirupan sorangan. Dinten sadayana mikiran anu anyar. Tapi anu buleud supados lamiyén pamikiran énggal henteu kantos tiasa ngahasilkeun kabédan. Nanging, philistin henteu pernah huru-hara sareng bisnis. Panas teuing kanggo éta. Babak ieu hoyong janten bunderan sareng naroskeun agen padamelan pikeun mundur. Juru tulis mangrupikeun pasagi. Éta réngsé parah.

Apal mikir sareng tukang piara.



Hebat sih

Hit nyaéta kecap pagawéan anu paling universal aya. Nganiaya bener-bener Heboh. Aktivitas ieu parantos parantos dimekarkeun dina Jaman Batu. Anjeun tiasa muka panon anjeun, buku ogé. Tingali kana kamus, ngabantingkeun jandéla atanapi pencét jalmi. Para musisi didamel nganggo kendang. Tiup niup anjeun. Meniscus 1 Persén ngalahir suku datar Rosenheim 2: 1. Saha waé anu ngéléhkeun. Hiji tiasa pencét pangsaéna sareng batu. Batu anu mulya disebut palu. Panangan dina téa atah sareng polah. Tiup anu teu dipikabutuh sareng atom. Ngepetkeun meupeuskeun, ngancurkeun, nganiaya misahkeun. Hiji anak nganiaya disebut motong. Anak goréng. Bocah sanés anu nganiaya disebut ngadorong. Murangkalih ieu langkung personelsabab éta gaduh panonpoe langkung maju. Ngagepkeun make ais, masihan naon anu teu aya beuteung.



Werkschatz

A harta kerja mangrupikeun titipan sadaya pangalaman manusa ahir. Aya pangalaman anu parantos dikonfirmasi yén éta dikuatkeun salaku kompor harta. Sapertos médan magnét, harta padamelan orients sadayana mahluk ti sudut spiritual. The Werkschatz mangrupikeun Wikipédia Wikipedia hirup. Hanjakalna, aya ogé domba hideung dina troto pangaweruh: aranjeunna disebut Werkschmutz.

Pikeun Raja Orthos, paprentosan hartosna ngantepkeun barang-barang anu diatur dumasar kana mahluk batin sorangan. Orthos henteu ngirimkeun karep sorangan ka jalma. Raja henteu hoyong maksakeun hal-hal, tapi ngan saukur anjeunna nalungtik peculiarities na ngamungkinkeun aranjeunna ngatur dirina. Jalma, embé sareng mahluk sanésna hirup di karajaan Ortho, dulur nangtung sareng leumpang di tempat anu saé. Saatos pupusna, Raja Orthos bakal ngaleyurkeun di cai walungan anu dipikaresep, anu anu bakal tungtungna tuang ka laut. Ti laut, trove hartaana bakal terus ngaori jalma.



rasa lapar jeung haus

Kelaparan hoyong tuang. Lapar pisan gumantung kana tujuan kahayang. Tapi éta persis anu matak lapar jadi pikaresepeun. Anjeunna pinuh komitmen kana kahirupan, malah aya rumor yén anjeunna nyaéta kahirupan sorangan. Teteh ogé ngagaduhan lapar: nami dirina '' haus ''. Tapi éta ngan pikeun gélo pisan.

Peryogikeun nyaéta abstraksi rasa lapar sareng haus. Peryogi miskin sareng ngagaduhan kabutuhan. Peryogikeun pisan duniawi sareng sok katingalina abu. Pangabutuh tiasa disimpen dina suhu naon waé. Peryogi pernah dianggo, éta teras-terasan tetep. Upami anjeun peryogi hal, anjeun badé balanja.

Saha Anu Peryogikeun Serat Diét? Utamana basa aranjeunna ngan diwangun ti balast. Tempat ngeusian. Aranjeunna ngeusian batal, tapi tetep kosong. Éta hakekat anu hurung.



Psychosaurus tos rengse di tungtung:

Daya és sakumaha stature naékkeun panangan na. Caah caina ngagulung tina beungeut tiis. Panon awéwé kalangkang bersinar siga dua panonpoé dina peuting. Tapi teu lami. Lampu anjeun ayeuna parantos kaluar. Wanoja kalangkang ngalayang sapertos malaikat hideung di langit. Tempat anu henteu dipikanyaho yatim. Dimana teu aya anu kantos kantos, teu aya anu ogé ayeuna. Pangetahuan kuring henteu tina éta disebelah rohangan kosong. Abdi haneut, ngan sapertos panas, kusabab kuring henteu ngagaduhan badan anu sanés. Hiji ceurik tanpa létah ngulik pisan di rohangan kosong. Dimana-mana ngan aya kakosongan, dimana aya anu kedahna. Dimana teu aya nanaon, anjeun moal tiasa ningali nanaon, khususna upami henteu gaduh panon. Tapi kuring ningali horor sareng kuring henteu terang naha.



liang

Liang ngalambangkeun kakurangan anu rada buleud. Liang kosong. Sering kali, liang nyaéta petikan anu asup sareng kaluar. Kadang panempoan kaluar ngalangkungan liang sareng pandanganna ngalangkungan liang. Liang lapar, aranjeunna hoyong dieusi. Anu ngadesek sadaya kabagjaan mangrupikeun wareg. Kanyataanana ngagaduhan liang. Hal ieu transparan sahingga teu aya anu tiasa ningal, bahkan ahli fisika ogé perkakas hébat na. Kurangna pakean tiasa katingali ku jalma taranjang. Henteuna chasm, di sisi séjén, tetep lapar sareng halimunan. Beungeut condong kosong. Upami batal ieu dieusi, permukaan gancang sirna, janten ipis. Esthete resep warna kana permukaan sahingga langkung percaya kana diri.



sato

Sasatoan klasik ngagaduhan opat suku, éta "meows" atanapi éta barks. Konsép sato mangrupikeun mangrupikeun hal anu pas jinis pikeun jalma anu sakedik. Sato henteu gaduh daun, sareng henteu tiasa ngadamel bom atom. Sato téh jalma mundur. Tapi: hiji dinten sato ogé bakal ngartos teorem Gödel anu teu lengkep. - Tapi iraha?

Hakekat tiasa atah sareng henteu leres. Aya ogé impian impian: sifat ieu mangrupikeun syurga jalma bahkan sateuacan gugur manusa. Sifat Jerman Darman Charles Darwin siga kieu: gelut anu kuat ngalawan anu langkung kuat. Hakekat kadua urang kabudayaan. Karajaan katilu anu kami disebut katelahna. Henteu aya anu resep cicing di dinya.



Kembang és

Kakuatan asing ti Swédia dijieun tina és anu paling tiis. Kakuatan ieu nyandak bentuk awéwé kolot anu ngaranna Eisblume di bumi. Kembang dijieunna tina és, kembang anu saé. Kembangna ngingetan cinyusu, sabab ieu mangrupikeun waktos kembang seger biasana mekar dina kahaneutan ngora. Kembang és kami, kitu, mekar dina tiis usumna dibunuh. Sakabéh jalma anu sanésna, anu ogé kagimbag ku és, diangkut ku kembang és. Agnis ogé didamel tina tiris, anjeunna damel tina és ngaduruk. Agnis ningali Eisblume sareng sumanget. Frigids sok pangawas. Salaku penjual és krim, Pak Sumpfstein mangrupikeun gagang. Bal és na parantos ngabeledug anu ngagentos nalika anjeunna langkung lami ka gunung. Eisblume ningali Mr. Sumpfstein: Anjeunna kéngingkeun kagét,bal roulette ngagulung dina sirahna. Teu aya anu terang yén balna bakal dugi ka standstill di kompartemen tujuh belas. Kalayan Agnis éta bakal janten tilu. Bola és atanapi bola bal, sadayana sami sami. Pelor mangrupikeun bank goréng nasib. Sareng ayeuna urang ngiringan kana bank ieu sareng ngabebaskeun éta kabéjaan. Sarerea gélo gélo: Eisblume, Agnis sareng Pak Sumpfstein babarengan dina hiji kotak. Anjeun ngambekan dina gélo: Ah, éta saé. Éta tungtungna bébas!Agnis sareng Pak Sumpfstein sami dina kotak. Anjeun ngambekan dina gélo: Ah, éta saé. Éta tungtungna bébas!Agnis sareng Pak Sumpfstein sami dina kotak. Anjeun ngambekan dina gélo: Ah, éta saé. Éta tungtungna bébas!



getih

Getih ngalir ka jero sapertos kahaneutan anu kandel sareng kuat. Darah manusa pribadi pisan salami masih kénéh ngagulung dina urat-urat na. Darah ngurilingan getih, janten bunder. Getih nguatkeun bunderanna. Getih éksternal dina suntik médis tiis sareng henteu aya anu parantos maot. Ukur reptil getihan tiris. Kacuali panonpoé bersinar dina bulu héjo reptil. Unggal vampir terang, nalika bulan bersinar, getih hideung. Anjeun moal tiasa ningali nanaon nalika dinten.



Seuneu

Seuneu nari sareng seuneu parah. Pembakaran liar ngancurkeun daya tahan tina bénsin. Spike panas mancur ka kamar, huntu demam ngambelkeun nyalira. Citran seuneu maot dina lebu. Seuneu pikaresepeun, tapi butuh zat tina bahan bakar. Dahareunana didahar gancang ti masak, langkung gancang. Anget seuneu saré bérés dina rohangan anu teu leres. Nalika panas janten gélo, janten panas.



umum

Umumna nunjukkeun rupa sapertos seueur. Hal khusus nunjukkeun langkung jelas. Umumna sami di mana waé; biasana dinyatakeun dina cara anu sami. Dina bentang sagala, umum bisa dipendakan di unggal tempat. Paman kulawu umumna disebut rata-rata. Umumna kudu nyaluyukeun kana anu khusus, anu nyiptakeun setrés. Umumna masihan kaamanan nalika anjeun liburan dina teu biasa.



Ngadeg kalangkang

Kalangkang nangtung salawasna kudu eureun, najan tiasa angkat dimana waé anu dipikahoyong. Upami bayangan nangtung hoyong ngalih, lingkungan palangkung ngalihkeun anjeunna tinimbang anjeunna, anjeunna nyalira. Janten bayangan anu nangtung tiasa tetep teras tetep cicing di tempat anu sami salamina. Kalangkang nangtung teu gaduh perusahaan. Tangtosna aya bayangan anu sanés, tapi aranjeunna di tempat sanés.



Lingkaran pondok

Jalur nyababkeun ka tujuan salami moal aya anu ngiringan esotericist. Hiji sirkuit anu pondok ngejat jalan kahirupan. Gancang pisan anjeunna jalan anu henteu aya. Hasilna, anjeunna henteu ngalaman. Kasuksésanna panas sareng kosong sareng tanpa daging, tapi sirkuit pondok ngagaduhan pangaruh karismatik. Rute paling pondok sok circuit pondok, tujuanna disebut poyok. Lingkaran pondok tumindak tanpa pertumbuhan, éta tanpa jalan. Joachim Ernst Berendt nyerat buku: '' Teu aya deui jalanna, ngan ukur leumpang: BEING in nature ''. Dina perjalanan ka presentasi bukuna, anjeunna dianteurkeun ku mobil.



Indit

Anjeun janten sieun anu leumpangna tiasa murag. Tapi leumpangna hebat: éta salawasna saimbang. Ngadeg gerak dina koridor. Nanging, bohong henteu kantos dianggo.



langit

Pagunungan anu nunjuk teu gaduh masalah sareng bahagia anu aranjeunna soar sareng anu ageung. Sawarga ogé bagja lamun gunung-gunung didatangan éta. Langit gedé ogé kedah dipercaya.



alesan

Alesanna di handap. Éta dasar, lanté, plém sareng pondasi. Upami anjeun neuteup ka handap, maka janten jurang. Anjeun teu tiasa ningali gravitasi di dinya. Jero sareng jurang teu tenang tenang saraf. Aktivitas pangsaéna pikeun manusa nyaéta pikeun ka handapeun dasar. Ngan kelenci sieun langkung resep ngalakukeun hal anu kapake, sabab mangpaat dunya binasa.



Underworld

Jero bumi bawah tanah ieu aya di bawah dunya. Ampir ampir henteu janten dunya, anjeun henteu terang, éta naha anjeun henteu resep di bumi. Anu paeh tempatna handapeun taneuh; aya ogé sumber kasuburan. Kumaha deui kumaha pepelakan pepelakan di?



awan

Méga éta domba di sawarga. Méga sok hanjelu. Aranjeunna sering ceurik. Tapi aranjeunna ogé ngajagaan sapi ti panonpoé anu agrésif. A méga soaks the good and bad people. Anjeun tiasa ngawartosan tina bentukna naon jam anu parantos sumping. Gerakan sareng cai nari ngahiji dina méga.



kokotor

Anjeun kedah henteu nempatkeun kokotor dina salad. Upami teu kitu panyakit ngancam! Gugus mangrupikeun sami sareng dosa. Tatu na tiasa katingali ku kontaminasi, sabab tatu anu sering ngabentuk kerak anu pikaresepeun dina ujung anu katingali sapertos kokotor. Kahareupna kontaminasi atanapi noda nunjukkeun kasalahan. Aya anu kuciwa. Naha urang parah kusabab urang henteu ogé sampurna? Atanapi urang henteu sampurna kusabab urang disakiti? Atanapi urang kaliru dina ngalanggar hiji hal, hukum atanapi jalma? Tapi urang henteu menyakiti! Kami sampurna sareng polos! Saha waé anu nyatakeun hal sapertos kitu cilaka teras janten salah.



Jinis di panjara

Tembok panjara ngabentuk manah. Tembok luarna hideung di luar sareng beureum dina jero. Taya tahanan Rasputin henteu bungsu ogé, tapi ogé henteu pangkolotna, sabab anjeunna masih ngagaduhan jarawat. Jérmania ogé dipenjara: Rasputin sareng Jermania saré bareng. Rasputin kasieun yén Jérmania bakal ngontrak sifilis. Daun ti Jermania Rasputin. Anjeunna sigana ngan ukur kedah ngalakukeun Pippi kanggo sakedap, tapi anjeunna moal langkung tebih, kusabab kami aya di panjara jantung. Bui panjara mangrupikeun gedong anu teu tiasa kabur. Rasputin nangtung di hareupeun eunteung sareng ngémutan susun. Pusing mancur ku polos pérak: Anu leres pisan, ey.



Bom sareng bom atom

Murbé aya beurit anu énggal megalomaniac. Aranjeunna toleran radioaktivitas pangsaéna tina sadaya mahluk hirup. Pasti hiji dinten aranjeunna bakal janten raja bumi. Tiwak silih bunuh, aranjeunna mirip pisan sareng manusa. Tebak saha anu tiasa! Nanging, beuritna langkung pinter tibatan manusa kusabab aranjeunna sina gancang-gancang henteu tuang tuangeun bahya nalika aya perhatosan yén konspirifna maot ti dinya. Éta sababna sabab racun beurit sanés mangrupakeun solusi permanén pikeun ngaleungitkeun mahluk infernal ieu. Dina Abad Pertengahan jalma disiksa ku beurit, ayeuna beurit disiksa di laboratorium ilmiah. Ieu kameunangan pikeun umat manusa! Ti korban kalina! Di Kuil Karni Mata India, beurit imut diasihan sareng diasuh. Di Kulon, kitu, ngan aya beurit tukangeun usik.Di Cina malah aya beurit minangka tanda zodiak. Tapi Psikosaurus aseptik nyarios: "Kami moal cicing dina Abad Pertengahan deui! Jauh ku panyawat inféksi anu pikaresepeun! Naha henteu politikus henteu ngalakukeun nanaon? Aranjeunna henteu kantos ngalakukeun nanaon! "



Kink

Anjeun teu tiasa nyabak kink sabab jauh ti sakaligus anu nari ti. Upami euweuh kinks, maka aya hal-hal. Hiji garis aya ti dieu ka ditu. Éta jadi normal anu ngajadikeun anjeun ngarasa depresi. Élmuwan sareng arsiték sapertos garis. Garis henteu ngahakan hirup. Baris ngumpulkeun kahirupan sareng hasil tanaga pikeun ngajantenkeun kamarna dugi ka rohangan sedeng 20 derajat.



Sarapan

Lereng nyaéta léngkah anu léngkah dumasar kana popularitas lamping na, kéngingkeun kana sudut anu pakait sareng lamping lamping. Cenderung sapertos henteu kasasar, tapi pakait sareng cinta anu condong.



Nya

Alusna mangrupikeun tangkal anu ngahasilkeun buah sapanjang taun. Kayuna tina getih padet; daun na tiasa seuri. Warni alus, anu kulawu goréng. Iblis ngadahar anu hadé. Nu hadé tiasa diwangun ku sorangan. Tapi jahat gumantung kana karusakan anu alus. Lantaran, jahat moal pernah aya nu unggul.



diwangun ku

Uyah diwangun ku natrium sareng klorin. Ngadeg nangtung dina dua suku na nyalira, tapi eksistensi peryogi zat salaku taneuh. Éksistén peryogi bagian-bagian anu kalebet, henteu tiasa ku nyalira. Anu paling kasar. Istilah "stok" caket pisan kana zat éta.



Beurit sareng lalay

Beurit gaduh opat sukuna sareng diurilingan dumasar kana tatanan Gusti. Tapi, sababaraha beurit teu peduli takdirna sareng nyebarkeun. Sapanjang beurang aranjeunna ngagantung hoream (tibalik) sareng wengi ayeuna aya pesta (nginum getih sareng barang). Beurit salaku bat aya buta. Éta nyaéta hukuman Allah pikeun dosa-dosa na. Minangka solusi darurat, beurit ngalayang ayeuna kedah ningali sareng Ceuli na. Éta saé



ipis

Awéwé anu awéwé ipis gancang calik di dok anorexia. Dituduh janten gencar sareng légél. Upami ipis hoyong ngirangan beurat, maka éta kedahna disebut “langsing”. Ipisna kadang gaduh pangaruh anu langkung sengit tibatan anu kandel, sabab tiasa nampi seueur hakekat dina tummy amis. Lantaran, ipis ieu sering langkung cerdas tibatan tebal. Ieu henteu dilarapkeun pikeun pangeboran papan ipis, sabab éta ngagaduhan papan kandel di payuneun sirah.



Meunangna pyrrhic

Ngaran kuring Schmidt sareng kuring maot. Di tempat kerja kuring di Iblis & Putra, bos kuring rewog tos janten catetan 100 euro. Kuring ngarasa kasempetan kuring pikeun kahirupan anu bahagia saatosna maot: kuring gancang nambihan wangsit dina dompét abdi sareng dicét salib dina kulit luar. Bos abdi kasangkut. Ngan saatosna ngajamin yén kuring moal naraka saatos pupus abdi henteu ngaleupaskeun salibna deui. Teu lami saatosna, kuring nyungkeun sambutan dina mesek cau di payuneun AOK sareng murag dina tonggong sirah kuring dina trotoar pédah. Abdi langsung maot, sapertos anu dijanjikeun, kuring henteu naraka, tapi aranjeunna henteu hoyong kuring asup ka surga boh kusabab kuring éléh jahat.tapi tetep henteu acan dilakukeun. Ayeuna kuring terus-terasa ngumbara antara langit sareng naraka sareng henteu terang terang naon anu kudu dilakukeun.



Penderita

Fred: Penderita sadayana teu perlu. Anu jelema bodo anu nyiptakeun dunya?

Detlef: Penderita ngajagi ngalawan tindakan anu teu kaci. Éta nyegah anjeun nginum bir teuing. Jahat ngakibatkeun alus.

Fred: Naha aya jalan sanés? Jenis asih?

Paus: Gusti teu sampurna (siga kuring), anjeunna bakal terang naha anjeunna nyiptakeun dunya ku cara kieu.

Mephisto: Kuring bagian tina kakuatan anu salawasna hoyong anu jahat sareng teras nyiptakeun anu saé.

Bert Hellinger: Dina tingkat anu langkung luhur, jahat ogé saé.

Fred: kuring cicing di bumi; bumi mangrupikeun tingkat anu langkung handap, tingkat anu langkung luhur henteu aya gunana pikeun abdi. Henteu aya anu ngayakinkeun pisan.

Detlef: Dewa panonpoé ogé ngalaman. Anjeunna maot salaku jalma dina salib sareng ieu kabangkitan dina dinten katilu.

Fred: éta dina solidaritas sareng anjeunna. Abdi ngaraos langkung raoseun.



Allahu Akbar

Gusti langkung ageung ti… Gusti Allah langkung ageung tibatan jalma anu tiasa ngabayangkeun. Pikeun aya dina sisi anu aman, kuring henteu badé nyerat nanaon ngeunaan Allah, anjeun henteu kantos terang. Kacuali Gusti éta iblis. Naha Dewata-Dewa Nyatana Dewa Nyatana? Atanapi kaayaan ayana tuangeun kana tuangeun anu hadé? Upami teu aya ngan ukur hiji Gusti, tiasa leres-leres nyauran anjeunna Allah. Dua nétral sareng sagala-ngalingkup A-sora nyalira L-sora anu terbatas. Upami aya sababaraha dewa, maka janten langkung warni sareng asih sareng ogé langkung kahartos pikeun jalma. Unggal déwa di antara déwa-déwi séjén boga tanggung jawab sorangan. Allah henteu kedah deui gaduh 99 nami, sabab aya 99 déwa. Sareng dewa ratus sigana bakal ngahijikeun sadaya deui allah, maka dianggap.Polarisasi panatik dina kahadéan sareng anu goréng lebar kana sababaraha dewa. Kadang déwa ogé disebut malaikat, archangels atawa mahluk anu leuwih luhur.



bawang bodas

Bawang bodas nyaéta freshness bulukan. Ramo-ramo ogé dibagi. A pamisah nyata kapribadian ngagaduhan akar na. Luar sanaos kitu, bawang nunjukkeun kabudayaan. Bawang bodas ngabantosan ngalawan vampir sareng tukang sihir. Tukang umbi nguatkeun getih sareng ngajadikeun éta pikeun inpormasi pikeun parasit bahkan anu vampir leungit napsu. Leek schizophrenic ogé maéhan parasit fisik, sapertos cacing pita sareng baktéri putrefactive. Bawang bodas ngabagi umat manusa sapertos ngaroko ngaroko. Sababaraha sapertos kieu: ieu mangrupikeun jalma anu hadé. Anu jahat (misahkeun vampir, tukang sihir, Nasrani, fuckers anak, kapitalis sareng pamilih sayuran) parantos dicabut ku bau na.



Kontrak sareng iblis

Anjeun tiasa gancang janten salah sahiji anu beunghar sareng geulis ku ngadamel kontrak alit di kantor pelayanan Setan & Putra: Kontraktor (Iblis) nedunan unggal kahayang sadunya. Salaku balikan, kontraktor anu ngasuh jiwa saatosna pikeun para anatomis Apan pikeun tujuan panalungtikan. Kontrak sah sah ku serelek getih ti kontraktor.



Apal

Arnold ngabayangkeun ngeunaan wabah anu nyerang bumi na ngabunuh jalma-jalma jahat. Anu saé sanés gering dina anu mimiti atanapi gampang salamet inféksi. Arnold mangrupakeun salah sahiji jalma saé, tangtosna. Padahal kumaha anjeunna tiasa janten yakin? Kumaha upami wabah sabenerna ngan maéhan jalma anu hadé? Éta bakal hartosna, tapi khas tina ketidakadilan dina dunya ieu. Arnold janten ajrih sareng hoyong divaksinasi ngalawan nasib, sanaos terang anjeunna teu mungkin.



pikeun motong

Eling ngiringan janten mahluk. Motong langkung elegan tibatan nyeureud, anu kenging reungit teu ngagaduhan gelar bangsawan. Jiwa anu kuat ngagaduhan nyukur nyandak kawani, pengecut teu aya bilah di bumi. Teu kedah dipotong ramo anjeun! Janten folks: ngan ati-ati! Warna tina potongan disebut seukeutna gambar. Bawang panas sareng bom séks ogé tiasa rada lada di waktos.



malarat

Leungeunna kabentang. Dina leungeun leungeun mimiti mekar. Leungeunna nyeuseun dina panangan, pananganna nguatkeun dina alat. Dahanna mangrupakeun leungeun tangkal.



wates

Hiji wates anu misah antara anu sanés. Éta dimimitian atanapi ditungtungan di wates. Batesan mangrupikeun kapal kanggo kahirupan. Getih peryogi urat pikeun hirup. Hiji imah bumi hirup ku tembokna. Nalika hirup pindah kaluar ti imahna, éta ngalelepkeun di laut anu henteu teratur.

Piringna ngagaduhan pasisian. Teu kawas kerangka, tepi nyampurnakeun waxing juraganna. Pigura mangrupikeun hiasan, nya éta wajib pikeun ngirangan proliferasi.

Istilah "dunya" ngajelaskeun bentang sagala. Dunya tiasa kahartos salaku ukuran pembunuhan. Dunya ieu henteu aya tungtungna. Titik manusa mendakan dukungan dina jalan anu sajajalan. Dunya anu aman ditutup di tepi. Aya dunya anu aman nganut tanpa wates sareng panangan kasantosan.



caang sareng poék

Gustav buta dina duanana jagong. Suku sukuna teu tiasa ningali nanaon. Éta mangrupikeun hal anu saé, kumargi upami anjeun teu tiasa ningali nanaon, anjeun moal resep ogé depresi. Ku sabab eta Gustav bagja. Aya jalma anu ngagaduhan tanggal buta. Anjeun buta teuing ka réncang. Kalong ningali hideung ogé, tapi ngadangukeun terang. Naha lampu éta buta ka gelap? Naha gelap ningali lampu?



ka bulan awewe

Purnama seuri dina gelap. Anjeunna tiasa katingal sapinuhna. Salaku bulan purnama anjeunna jalu. Upami heunteu awéwé bikang. Atanapi éta cara sanés? Bulan ngerakeun sieuneun peuntas langit. Anjeunna henteu hoyong ningali; ngan ukur werewol, kalong sareng manuk gagak anu diidinan pikeun ngalakukeunana. Purnama aturan rahasia dina alam jahat, éta bohong sareng pipi bulat, éta cinta kuno, poék anu caang anu disebut bulan. Purnama langkung mancarkeun nalika jalma anu santun bobo.



moment

Aya ngan hiji waktos sareng waktosna sami. Ngan ukur anu masihan. Jamak "moments" teu aya akal. Janten teu aya waktos. Sareng jamna keletik. Éta sababna jam tangan téh urang cidra.



pangeling-eling

Jalma henteu tiasa nginget pisan. Kami ningali jaman baheula ti momen ayeuna urang. Unggal dinten anjeun émut baheula. Kumaha éta bener-bener leungiteun.



Sapi aslina

Dina awal aya susu. Jagat raya diciptakeun tina susu, anu kenging nyarios ogé Milky Way. Susu kénging tina susu susu asli, MON ageung.



seger

Kesegaran nyanyi sapertos lampu dina Uap kahirupan. Daging seger leuwih sehat tibatan daging rusak. Jus buah langkung garing tibatan getih, sabab sato éta busuk ku karanjingan na.



Kuya

Kuya mangrupikeun cikal. Éta ti waktos nalika teu aya waktos pisan. Jinisna ogé béda. Éta teu aya partikel pangleutikna, tapi pulp anu rada hampang sapertos karasa dijalankeun di hiji garis ti dieu ka ditu. Bumi nyata henteu pernah maot.



uing

Angin cicingeun ditiup kana karusakan karaton runtuh. Tembok gelap kosong tina kajadian. Gempa kamari kamari, parut ayeuna. Maké beurit tiasa nyerat sareng nyarioskeun carita dina karusakan paéh. Manuk mabur ngalangkungan panonpoé soré beureum sareng ngaleungit ka mana waé.



Ur

Sok Ur datang heula. Cukang lantaranana, asal usul, sup primordial, Uranus, sapi préparasi, karuhun, leuweung préparasi, bang gedé, sareng sertipikat anu tangtu sareng nini-nini. Kieu dimungkinkeun teu acan kenal sareng istilah anu bahaya pisan. Utamina bahaya di Wina hartosna hal anu bahaya pisan.



wartos palsu

Bumi mah rata! Upami bumi éta sasarengan, maka urang Selandia Anyar bakal tumiba di bumi. Hayu NASA nempelkeun poto palsu na nepi ka gigitna. Éta kedah nyéép teuing hawa bulan!



Mimiti

Awalna tiasa ngamimitian ujug-ujug siga ngutruk atanapi ngabdi sapertos halimun nalika usum gugur. Tutuwuhan berkecambah sareng orok dilahirkeun kuman-gratis di rumah sakit. A awal hartosna tungtung: kalahiran orok réngsé kakandungan. Awalna henteu acan terang téa: ngan di ahirna mah awalna terang saha éta.



barudak

Barudak tuang coklat budak. Déwasa ngadahar coklat sawawa. Kadua produk raos sapertos coklat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, murangkalih henteu istimewa. Éta anu pemakan coklat sapertos anjeun sareng kuring. Barudak henteu kedah disiram boh, sanaos nuju ka TK.



Agaric

A toadstool mikanyaah kabébasan. Éta peryogi hujan ti luhur. Tapi supa beureum nolak nampi dorongan Gusti. Anu lumayan ngapung hoyong tetep sadayana dikendali. Éta malah gaduh anu pecut. Dominasi penting pikeun éta. Hujan murag dina langsing mabur. Bewara supa, yén aya hal séjén ti dominasi, tapi agaric henteu wani ngabuka sorangan. Teras anjeunna ngalakukeun éta, kusabab anjeunna wani. Sieun asalna ti luhur ka handap kana supa. Héi ieu. Anjeunna ayeuna henteu deui hiji toadstool, tapi hiji beurit sakedik, anu hoyong hirup kelas kelas tengah dina guha na. Tapi ieu henteu dianggo. Beurit ngulik filsafat sareng ngarobih dunya sareng janten kasohor.



kilat

Martin Luther sareng Paul diserang ku kilat. Salaku gancang sapertos kilat, aranjeunna janten jalma terang. Naha kilat bakal nyerang urang langkung saé? Atanapi nyaéta kilat baut ngan ukur sirkuit pondok anu nyiptakeun fitnah? Anjeun kedah nyobian éta nalika badai salajengna.



JF Kennedy di Bielefeld

Téori konspirasi anu dituduhkeun yén kota Bielefeld sanajan henteu aya. Ti titik anu tangtu dina waktosna moal mungkin deui bayangan pikeun nutupan non-bielefeld. Éta sababna éta penting pikeun aranjeunna ngabahas konspirasi salaku téori atanapi guyonan, supados henteu aya anu nganggap ideu yén pemalsuan Bielefeld mangrupikeun kabeneran taranjang. Tapi Kabeneran aya Bill. Dina 24 Juli 1963, Bill Clinton ngadatangan Présidén Amérika John F. Kennedy di White House sareng ngoyagkeun panangan. Clinton nyarios, "Kuring bakal janten Présidén!" Ku kalakuan gaib ieu, Clinton salempang nasib sareng jati diri ti harita Présidén Kennedy. Hasilna: Kennedy kedah maot. Atanapi rada doppelganger na.Kennedy nyata beku. Nalika ayana Bielefeld anu palsu ngancam bakal terang, Kennedy dikaluarkeun deui. Saatos ngalaman operasi kosmetik sareng latihan intensif di Jerman, Kennedy ayeuna Lord Walikota kota kalangkang Bielefeld dina nami palsu Pit Clausen.



Jenggot

Sindbart: Hei anjeun, kuring tiasa ningali anjeun!

Windbart: Madness! Kuring ogé anjeun. Héran upami anjeun nganggap yén dua urang henteu aya.

Sindbart: Nalika dua jalma patepang anu teu aya, aranjeunna janten nyata hubungan anu hiji sareng hiji anu séjén, sabab duanana patepang dina tingkat anu sami, nyaéta tingkat non-eksistensi.

Windbart: Anjeun jarang patepang na jinis na sorangan. Anjeun jarang meunang nyata. Urang kedahna nyandak kasempetan anu panjang pikeun ngobrolkeun tipuan sareng bebeneran.

Sindbart: Saé, kuring bakal aya.



laut

Laut tiasa ngawenangkeun kaunggulan sorangan kusabab ngajaga rusiah. Laut diwangun ku lawon dewa (duka ngandung uyah). The laut mangrupakeun dahareun pikeun bumi. Haus ka gurun, ngan lami ti saprak garing, gurun henteu kudu hirup deui.



Inpormasi masarakat

Arnold Heitermann henteu ningali televisi atanapi maca koran. Ngan lulugu. Pikeun Otto Normal, naon anu ayeuna penting, sadayana anu henteu penting. Arnold museurkeun gambar anu langkung ageung, sanés dina mayflies. Salaku tambahan, kalayan inpormasi anjeun henteu pernah terang naha éta leres. Upami judulna kedah maca: "Isukan dunya bakal atos!", Pak Heitermann pasti bakal maca inpormasi lengkep. Tungtung dunya leres-leres tiasa mangaruhan anjeun, kusabab alesan pribadi.



cai

Cai resep ngalih. Upami alam ngamungkinkeun, éta ogé ngalir. Cai seger sareng nyanyi nyalira. Lampu glitters kalayan gerakan ombakna. Cai di mana waé aya kahirupan. Cai teu stabil salami teu istirahat di handapeun. Berean ngagentos cai, kamarat cai tetep teu kaayan.



ngodok

Salah henteu matak bangkong, matak matak ngodok. Saha waé anu diwangun caket ka cai sapertos bangkong tetep hirup dina jiwa. Jiwa sareng danau mangrupikeun cai anu sami, lauk sareng bangkong terang éta. Anjeun teu tiasa kéngingeun sieun dina cai, ngan sato garing tiasa. Naroskeun kelenci sieun! Henteu sieun éta bangkong! Kodok moal kaluar ti baligh. Kodok mangrupikeun lauk anu henteu acan dilakukeun kana sato lahan: gagal épolusi. Anjeunna henteu deui lauk, tapi éta teu cekap pikeun ngadamel monyét. Bangkong masih héjo balik Ceuli, sareng teu aya waé. Sering ngodok meunang pimples, tapi saterusna disebut toads.



Térbang liar

Tékar liar luncat tina hateup imah di kota kabiruan Roma. Babi liar ngiringan trotoar handap kalayan tonggongna. Bagong liar henteu ngarobih nanaon, anjeunna ngadengekeun gampang sareng hirup. Bagong bagong sapertos anu kuat. Getih anjeun teu siram. Jus seuneu nya ngadadak tibalik tina balapan urat dirina dina stroke kuat.



Rarasaan

Rarasaan teu boga warna. Aranjeunna preman teu satia, ngan ukur ngadukung nya éta kaleresan. Naha anjeun nganteurkeun haté anjeun kana parasaan? Perasaan panas pikeun balaréa sareng jisim, aranjeunna langkung kuat sareng langkung lemah, aranjeunna uih henteu kabeneran sapertos kuda-kuda dina carousel.



Downfall

Jembar dunya ngalelepkeun ka jero. Kabeh sare sareng bulan di langit aya. Cahaya perakna ngalir kana kiamat. Leungeun hoyong hoyong nyandak bulan sareng éta ngalakukeunana: Éta parantos ngarobih bulan. Darah pérak anu sami hideung, ngalir turun tina lingkup anu sakali bulan. Dunya ngageter.



maehan

Pupusna negates hirup sareng ngamungkinkeun dina waktos anu sami. Naon anu kudu dijaga elang? Naon anu anjeunna kedah telut di tukang? Anjeunna ngan ukur tiasa hirup ku maéhan sato sanés. Jiga lalaki! Sayur mangrupakeun anu hadé. Tapi aranjeunna ogé kedah nyauran sauran alam. Barina ogé, pepelakan ogé hirup hirup. Sayur kurang kakurangan vitamin. Henteu kaleresan ngajadikeun aranjeunna katingali bulak, aranjeunna biovampires. Vegans nginum getih moralitas. Prédator pangpanjangna nyaéta manusa.



Panempo TV paéh

Tipi dihurungkeun sareng kerangka téh aya di hareupeun éta. Balung tangkorak-Na anu kosong henteu aya deui perhatikeun nanaon tina program éta. Aya anu mareuman tivi: Lalaki tulang ayeuna nyadar yén anjeunna leungiteun hiji hal, anjeunna bakal ambek. Ngan ditarikna naha maot aya bewara yén éta maot.



hartina hirup

Tujuan kahirupan nyaéta pikeun nyalametkeun agronomist anu hébat. Sahenteuna éta nyaéta pendapat Dr. Lightbrain. Anjeunna percanten kieu: Ti bumi anu tebih, ahli ekonomi tatanén anu hébat nyebar bibit jiwa urang kana taneuh sadar. Ngaliwatan pangalaman pangalaman kuman jiwa tumbuh kana ceuli anu produktif jiwa. Ékonom ékonomi tatanén hébat panén ceuli ieu saatos urang maot sareng ngonsumsiana. Dr. Brainlight nyaéta adi kembar Dr. Lightbrain. Unggal isuk, Dr. Brainlight maledog saatos nyumput tina wholegrain nalika anjeunna mikirkeun téori budak lanceukna.



Panonpoé

Srengenge mangrupikeun jantung dunya, langkung aya rohangan di jerona tibatan dina rohangan. Anjeunna boga beuteung ageung na glowing. Srengenge ngalahir dunya. Srengenge ngadahar dunya. Duanana sasarengan. Panonpoé aya sagalana. Éta bodas di jalma kolot, éta konéng dina nonoman. Panonpoé henteu gaduh kedutan dina ramo anjeun.



rabies

Vampir katingal dina eunteung: saurang lalaki sareng rambut hideung kacamata pérak, rupina pias. Vampir nyangka yén anjeunna Sigana jalma biasa dina kaca. Undead ukur ngenalkeun dirina dina kaca, upami anjeunna ningal langsung dina leungeun sareng awakna, maka anjeunna henteu ningali saha waé. Éta henteu normal, sanaos sareng vampir. Pasti anjeunna ngagaduhan rabies.



tatangkalan

Tutuwuhan aya sato hejo anu henteu tiasa leumpang. Daunna mangrupikeun batu tina cai. Cahya panonpoé ngajadikeun aranjeunna sadayana héjo. Batu, cai sareng panonpoé sakaligus masihan kahirupan. Tutuwuhan diwangun utamana tina kamekaran, éta dipikaresep tumuh. Ngembang teu aya gen, janten kenal sareng unggal waktosna. Rencanana moal tumuwuh sanajan anjeun ngalaksanakeun. Tutuwuhan, di sisi anu sanés, tumbuh kalayan préparasi hirup.



sesah

Cukup sababaraha tangkorak kandel parantos pencét sirahna di karasa. Teu karasa nawarkeun ketahanan sareng daya tahan. Rorongkong anu tangguh. Biasana sesah tetep sesah. Tapi, sirit ngan ukur sesah. - Naha kunaon? - Tepi karasa nangtung salaku garis imposing di rohangan. Tepi teu kedah dipandang; anjeun tiasa pencét sirah anjeun. Nalika dua témbok tabrakan, tabrakan éta disebut tepi. Janten anu tepi mangrupikeun hasil tina tabrakan. Janten sanés pikeun kasép manah. Batu-batu sesah teuing. Hiji batu mangrupikeun hal, éta henteu ngagaduhan wajah, kumargi batu katingali sapertos batu séjén. Sadaya hal anu sarua dina sipatna. Lawan, méja atanapi sikat huntu, ieu mangrupikeun hal-hal. Batu-batu anu ngagolér di mana waéaranjeunna disebut kanyataan. Anjeun tiasa ngabantingkeun tangkorak batur sanés nganggo batu. Éta penting dina Zaman Batu. Dinten ieu sababaraha batu tiasa parantos nyarios, batu-batu ieu disebat "ponsel". Upami kuring ngémutan leres: Aya ogé batu anu éndah, nyaéta batu mulia. Kakuatan kumpulkeunana.



ngumpulkeun

Nu dikumpulkeun padet, sakapeung ogé sempit. Anu dikumpulkeun masihan kaamanan salaku inventaris. Atanapi beban. Naon anu dikumpulkeun langkung hésé tibatan ngumpulkeun. Upami ngumpulkeun langkung hese tibatan naon anu tos dikumpulkeun, maka salah sahiji anu nyarios '' moro ''.



sampah

Superfluous henteu terpadu kana naon anu parantos na ningkat. Anu superfluous henteu terang cairan nalika proliferasi na. Sanajan limpahan tiasa janten beunghar, éta kadang nyumbang, anu superfluous henteu ngan ukur aya gunana pikeun nanaon, tapi ogé ngaleungitkeun bahan hirup dina kamekaran salajengna. Anu superfluous mung sampah.



Quirk

Hugo gaduh garansi. Léngkahna mangrupikeun quirk na ngaganggu anjeunna dina layarna. Nu nyorong Hugo gelo. Hugo parantos cacad dina raray mangtaun-taun. Terus nangtung dina hareupeun eunteung, anjeunna ningal ka ciciren dugi ka dermatologist na ngadu lumpatna. Hugo gaduh quirk sareng quirks. Tapi ngan ukur ku quirks individu. Upami sadayana cacad, sapertos jandela jandela anu dicabut, Hugo henteu kapikiran. Hugo bener-bener gaduh quirk.



crackhead

Pikir anu kosong ngalebetkeun salju salju na. Wanoja salju abu disebut neurosis. Anjeunna leres-leres henteu bahaya, anjeunna Woody Allen. Anjeun tiasa seuri perkawis neurosis, sabab weirdos jalma lucu. Tapi salju lami saleresna henteu bahaya anu. Teu aya getih anu ngalir dina awewe salju, tapi salju kamari kamari boring di anjeunna. Salju lawas janten kana psikoterapi. Terapi sapertos ogé neurosis, éta bodas sapertos salju anyar.



Terapi pasangan

Anjing sareng ucing lebet kana terapi. Ahli terapi mangrupikeun héména. Anjing sareng ucing hoyong nyalametkeun hubunganana. Terapi gagal. Ngan kunaon? Naon tiasa éta? Pasti sareng ahli terapi, aranjeunna sadayana ngagaduhan masalah nyalira.



Ngalarang Humor

Cheplin angkat ka gudang di jero taneuh seuri sareng ngajaga perusahaan mayit na. Anjeunna kedah maéhan seueur jalma pikeun nampi artos. Ku penderita dunya sareng awéwé ieu henteu tiasa dielir. Cheplin ngabahas larangan umum ngeunaan humor ka sadaya Jerman, iwal ti anu disebut pusat tawa, dimana jalma tiasa seuri nyaring saatos mayar fee humor.



Ketawa

Tawa téh senang ku biwir na. Tawa anu serius janten tawa ketawa. Tawa pikaseuri teu tiasa gugah tina sofa borjuis. Tawa nyata henteu lucu, éta ngan ukur senang. Ukur banyolan retakan anu nyurung tina tangkal sangsara.



lucu pisan

Isolde: Detlef, sareng anjeun teu pernah terang naha anjeun heureuy atanapi naha anjeun serius.

Detlef: Pisan basajan pisan: upami kuring resep, teras kuring serius, sareng upami kuring serius, éta ngan heureuy.

Isolde: Kumaha kuring nyaritakeun hiji hal anu sanés ti anu sanés?

Detlef: Anu pertama nyaéta pasualan dina dinten-dinten, sareng anu terakhir mangrupikeun masalah dina dinten anu ganjil. Atanapi éta cara sanés? Abdi leres-leres bingung.

Isolde: Abdi gélo kalayan bodo éta!



Parobihan iklim

Bénténg Otto.

Cik nyungkeun Dr. Kackebart-Struller: Man Otto! Naha anjeun terang naon anu anjeun lakukeun dina lapisan ozon? Sareng unggal kentut anu tenang, henteu ngan ukur asshole anjeun janten langkung ageung, tapi liang ozon ogé. Kalayan unggal betah, metana tuang kana suasana, anu ngadamel bumi. Entong kenténg! Urang kedah ngahemat lingkungan urang!

Otto Struller: Anjeun leres, Mausi, leres-leres. Abdi angkat ka loteng ayeuna, pakan japati.



di leuweung liar

Di leuweung liar, akar tangkal nyésakeun taneuhna sareng ngajalankeun jalan. Tenang teu balik, tapi anjeunna neruskeun petualangan. Palebah ngalangkungan gunung, janten di lebak. Sakapeung anjeunna ogé ngaluncat.



gulung

Ngagulung atanapi bunderan mangrupikeun gerakan gerakan buleud ngeunaan pusatna. Kareta roda ngajepret. Gulungan sorangan henteu ngagulung, tetep teu kaayaan teu aya hubunganna sareng pusatna. Upami gulungna tiasa ngalih tina bunderan ka alun-alun, éta bakal bébas ngalih. Sapédah ngan ukur aya bewara yén bentang téh pindah deui, éta bike éta lirén.



Sesa sareng latihan

Istirahat nikmat idéntitasna. Hiji tiasa ngartikeun tenang sapertos henteuna gerakan luar anu nyurung. Janten teu aya istirahat di disko. Henteu dina autobahn ogé. Gerakan ti jero sareng istirahat lumayan waé. Eksistensina parantos ngaso. Aya ogé tenang anu nyurung Zen Buddha. Kalem sapertos kitu mangrupikeun maot anu dibudidaya di bumi, dumasar kana suprési sareng cilaka fidgety. Kalemang nyata, kumaha oge, hirup dina kabebasan.



kasar

Nu hummingbird mabur ka istana anu pikaresepeun dimana jalma dipintal. 52 jelema anu teu boga kakuatan cicing di karaton. Taya sahijieun sareng sadayana raja sareng bodo dina waktos anu sami. Jalma-jalma di karaton mangrupikeun sadayana hermaphrodites. Anjeun bisa ngalakukeunana ku diri lamun henteu resep. Tapi aranjeunna langkung museurkeun ngararancang dunya maén: Éta kabedakan. Spooling mangrupikeun judi serius. Anjeun di dieu sareng Jojos, raja-raja. Nalika jelema bodo, raja-raja netepkeun makutha maranéhna di aula gedé anu handapeun cai mancur. The makutha ngawula salaku sayang pikeun hummingbirds. King Crimson nyerat poyok anu serius. Anjeun teu tiasa ngobrol sareng lalaki sapertos kitu.



padamelan

Karya késang di bumi urang sanés, anu nyéépkeun, kusabab gaganti tulang tonggong, damel ngagaduhan dada anu ngahargaan, dihias ku kareueus. Pemenuhanna mendakan pagawéan dina serangan jantung. Jalma anu damel tiasa gancang mopohkeun mayitna di basement. Karya ngaharepkeun kasalametan, tapi éta moal pernah ngaku. Usaha buta, éta henteu aya bewara yén éta damel, éta ngan ukur terang. Kristus salaku Juru Salamet parantos lami parantos kaluar. Lalaki ngalebetkeun diri ngalangkungan damel: Dina psikoterapi anjeun damel nyalira.

Gerak leres leres ayana. Kuda ngadorong ku nyalira, tapi mobil didorong ku kakuatan kuda na mesinna. Gerakan condong gerak dina rupa oray, nyaéta dina gelombang. Leumpang, ngojay, ngalayang atanapi nyetir, ieu sadaya gerakan. Kiwari mah salah sahiji utamina gerak sakitar. Hiji ogé tiasa ngalih di dinya. Tapi euweuh anu tiasa nyandak deui. Anjeun tetep dina situs.



angin

Angin ngusapan raray Frigg. Waktosna parantos di luar. Cai sirna dina liang. Sagalana jalan, éta kabur. Cikiih ngalir, duka jalanna. Henteu aya anu nganggo Frigg, ukur angin. Suku anjeun katutupan ku sapatu kandel. Kumaha upami anjeunna leumpang suku bulistir? Maka anginna bakal naék anjeunna sareng Frigg bakal bébas. Sapatu beurat nya mangrupikeun beban beban ti baheula. Angin anu nyebatkeun Wahuna nyababkeun rambutna. Sleipnir, hiji kuda kakang anu legok ngaluncur ka Frigga. Frigga matak pikaresepeun, anjeunna tiasa ditunda kuda ka dewa angin sareng diboyong kuat, teu bérés.



ngalakukeun

Anu ngalakukeun puritasi dilakukeun ku mesin. Mesin henteu karasa nanaon, janten épéktip anu langkung ageung. Anjeunna ngalampahkeun sadaya oyagna anu dianggo pikeun tukang kusam dina jaman kuno. Ngendalikan tanpa raos atanapi kahirupan, saukur mékanika, gerak tanpa arti, ukur waé. Sakumaha saé anu saé nalika mesin ngalakukeun éta bodo pikeun urang. Tapi panyipta mesinna pernah kabodoan sorangan. Mesin-mesin bakal teras-teror ngagorobol kami ka luar kalayan kabodoanana. Intelijen jieunan dibédakeun, tapi tetep bodo. Kami sorangan mangrupikeun cog dina mesin dunya anu hébat.



harta

Nu boga telepon nyauran leungeunna sorangan. Atom-atom na aya dina leungeun-Na henteu milik. Atom-Na atom na ngan ukur cocog pikeun bentuk égo-na ngahutang. Saatos pupusna juragan, urut atom leungeun na cocog pikeun penampilan anu béda. Nu boga karasa di bumi anu di leungeun na, anjeunna diangkat dina leungeun na. Éta akar téh jati na. Leungeun sanés bae.



Gélo gelo

Mesek jeung bubur hirup babarengan dina apel. Naha nikah? Langkung langkung hirup babarengan dina apel: kamulutan, héjo, fruity, nongkrong kana tangkal. Si Api nyangka: 'Kuring ngagaduhan sifat-sifat, tapi sanés sipat kuring. Upami kuring ningal ka diri kuring, ngan ukur mendakan sipat, tapi henteu aya. '' Si Apél anu ambek kana élmu diri ieu: '' Éta sadayana kacau! Kuring henteu ogé aya! '' Sati ciri khas apel ayeuna nuju jalan sorangan. Bumi ngaler ngaler, héjo ngaler ngidul. Fruity di kulon, sareng gantung apel ka wétan. Éta henteu deui apel, éta henteu kantos. Apal parantos megat identitas palsu na.Anjeunna nembé dialungkeun duaan ti Kadieu Anu Kawasa Ka Kuring. Dimana kesegaran apel? Anjeunna calik dina pub sareng ngantepkeun dirina ngaji!



puisi

Puisi hartosna condensing makna kana konsentrasi. Nanging, puisi panulis kadang disegel jadi pamaca teu tiasa ngabuka kotak artina. Ukur panulis paham kana eusi sajak nalika anjeunna nyerat. Sareng pikeun panulis, nya tiasa teuing ketang énjing énjing.



transparan

The transparan ngalayang nguriling sacara bébas dina atra tanpa kudu nyumput. Liang utamana transparan. Sanaos transparan tiasa gaduh beurat, éta henteu gampang kanggo ngaliwat. The transparan janten transparan nalika janten lebet.



nangkep

Nyekel ngahontal pikeun mangsana di hapé kalayan suksés. Ku alatan éta, utamina lauk janten panawan khusus. Aranjeunna henteu leueur sareng cicing dina cai anu pindah, tapi tetep tiasa katangkep.



dipenjara

Kajahatan ngan ukur patut upami anjeun henteu katangkep. Monyét sumping ka kebon binatang sanajan éta henteu beres salah. Kebon binatang nyaéta penjara anu cocog pikeun spésiés sato. Sababaraha sato liar dipenjara dina sirkus. Barudak calik di panjara kolotna. Istri aya di panjara tanggungan finansial dina salaki.



rusiah luhur

Rahasia kedah henteu ningali pandangan panon anu sanés. Éta calik nyalira (atanapi nganggo konspirator) di tempatna sareng kamungkinan miluan di handap ieu: éta rots, éta meriah, bagja, éta janten barang bengkok, éta ngahalangan, éta ngahalangan batur, éta seuri anjeun, sieun. éta ngajaga diri, éta nolak, atanapi gaduh murangkalih. Rahasia: urang henteu terang naon anu dilakukeun. Éta tetep rusiah.



ngapung

Ngalayang ngagésér tanpa suku ngalangkungan laut anu lega. Dina ngalayang, top sareng handap dimaénkeun ngalawan silih. Manuk boga kakuatan tanpa ngalanggar dunya. Ieu genius. Banten, henteu tiasa ngapung, jangjangna dipandangkeun. Jangjangna manuk janten wani. Aranjeunna betah di bumi. Jangjangna mangrupikeun panangan penerbangan, didamel tina kakuatan. Manuk bisa ngapung bebas tanpa tabrakan sareng ucing di tengah. Hiji padamelan, kumaha waé, gancang ngempur sareng bos na atanapi ku kaseriusan kahirupan.



cahaya

Cahaya ngapung kalayan gampang-gancang nangkep teka-teki, éta ngan saukur ngaliwat goncang beurat. Cahaya cenderung kapanggih di luhur. Kayu ngambang dina cai sabab éta langkung hampang tibatan cai. Balon hawa panas ngambang jauh ti bumi di langit biru. Hal gampang gampang janten gagabah. Hal bodo ieu gampang kajadian.



Salju

Hiji salju salju ragrag sacara ati-ati. Anjeunna sepi. Siram asalna tina dunya anu sanés. Éta masihan struktur ka dunya ieu, upami henteu sadaya médan magnét badé runtuh. Dina kutub kalér jeung kidul, médan magnét murag kana salju. Tina kutub bumi, salju ngatur parobahan rusiah di dunya. Magnetisme na nyicingan pangeusi bumi sareng janten warga beurat.



perlindungan

Perlindungan sapertos mangrupikeun hal anu saé. Perlindungan nyaéta hal anu pertama anu anjeun peryogikeun: panyalembagaan konstitusi, perlindungan pendopo, péstisida, panyalindungan data sareng panyalindungan pikiran. Anjeun teu acan kunjungan ti Protection of Minds? Éta datang, antosan sareng ningali.



Intestin

Ngerek nyapék sareng nyapék. Perencangan nyapél langkung halus sareng langkung dugi ka tuangeun saé supados tiasa terpadu kana daging anjeun nyalira. Nanging, dahareun éta salawasna tetep beracun. Bumi aya bahya. Éta henteu bumi kami. Sato tiasa nyerep langkung saé tibatan manusa, aranjeunna hirup langkung caket kana bumi.



bumi

Naon anu urang cirian disebat bumi. Sakapeung éta disebut taneuh. Nangtung sareng bumi teguh. Bumi ogé tiasa hartosna humus atanapi batu. Anu matak perkawis perkawis bumi nyaéta zat, éta padet sareng beurat. Taneuh damai, taneuhna bodo. Pun biang sareng indung anu ageung henteu gaduh wajah. Naha anjeunna ngagaduhan kahaneutan? Akar ngahontal kana bumi, aranjeunna ogé ngartos bumi. Akar nyaéta salasahiji bumi anu sanés.



Lebah dinya

Lebah cicing dina perkara paduli, ka jero. Palebah hiji tempat diluar tempat anu tiis. Éta ragrag paéh kana taneuh sapertos salju. Lebah dinya dikosongkeun inwardness na sapertos flakes tiis. Salami salju salju beueus, éta waktos tangkal fir. Upami cacah flake, katiisan taranjang. Dina sipping nectar, palebah nyambungkeun sadaya bagian di dunya sareng nguatkeun gravitasi, aranjeunna nyapék kakuatan gravitasi. Nectar mangrupikeun buku anu henteu acan kabaca. Henteu pisan tina panulisna.



Beurat

Kesenangan biasana hébat dina kuantitas. Dina kalungguhan, kitu, gravitasi leutik. Gravitasi nguatkeun. Pangaruhna ngan ukur nimbulkeun jisimna, henteu ngalangkungan warnana, sabab beurat teuing tebih poék janten warni. Hésé teu ngarti naon anu lucu. Lucu sareng beurat saré ngan ukur dina gula. Naha gravitasi asalna tina luhur atanapi kahandap? Nalika panas janten solid, janten gravitasi. Kumaha ngeunaan batu anu henteu tiasa digulung? Naha beurat teuing atanapi ketat teuing? Anjeunna teuing pangperangan! Beurat langkung lembut tibatan anu pangperangan. Dupi éta panggampangna teras teras? Nya siga kitu!



angin

Angin ngalir disembodied kana tangkal sareng imah. Kakuatan angin teu katingali, ukur pangaruhna tiasa ningali. Angin tiupkeun angin anu aya. A dandelion niup dina angin, kitu ogé abu. Angin pisan ngalir. Tapi éta terus ditiup.



Retak dina uteuk

Harta unik. Manehna teh halna. Kuantitas relatif; sok diukur ku ngabandingkeun. Lot teu gaduh nu gaduh. Isolde ngagaduhan beuteung gedé, tapi gajih henteu na milikna. Sagala superfluous gaduh seueur. Henteu janten masalah sabaraha retakan uteuk Einstein. Éta milik otak anu ngajantenkeunana nyalira, henteu jumlah retakanna. Anjeun teu tiasa ngabandingkeun apel sareng pir, ngan ukur beuratna.



keusik

Titik batu disebut pasir. Kintir pasir anu sakedik janten aranjeunna janten unit deui salaku komunitas terasing. Keusik éta teras dirasakeun sacara gembleng. Sakabeh hal éta pikareueuseun, tapi pasir teu tiasa nangis kumargi garing pisan. Batu-batu henteu ngagaduhan getih sareng cai, sanés sapertos keusik. Duka tangisna raksasa nyumbang cai uyah sapertos laut. Éta sababna pasir sering kapendak salaku pantai anu aya laut.



Jalma

Jalma ngan aya dina jamak. Hiji jalma teu tiasa nyalira. Manusa salaku sato sato janten '' jalma ''. Riungan seueur jalmi diwangun. Darah jalma nyaéta getih tina kulawarga. Hiji jalma, di sisi anu sanésna, gaduh aliran getih sorangan. Dina kasus urang Yahudi kuno, getih Abraham turun ka dengkul-telatna. Jalma sareng bangsa arca gaduh identitasna dina grup, sanes dina diri.



Babul

Babul henteu langkung orok: gedena kanggo anu ageung. Aya ogé skyscrapers di New York. Tapi ieu kudu dihancurkan ku teroris sabab hoyong ngagores Gusti. Aranjeunna nari ngurilingan anak sapi emas, kamekaran ékonomi sareng dokter bedah kosmetik. Iraha murka allah tungtungna datang sareng nyeusian jalma-jalma dosa kana sampah anu tiasa?



partikel pangleutikna

Fred kéngingkeun aksés anu henteu sah dina akselerasi partikel ageung caket di Geneva wengi sareng ayeuna nuju ngorondang kana bunder bunder: Anjeunna ningali partikel héjo anu réngkah ngaliwat anjeunna.

Fred: Halo partikel, tiasa nyarios teuing?

Partikel héjo: Abdi gaduh lieur, éta goréng sabab kuring ngan ukur aya hulu. Kusabab élmu fisika mendakan kuring, kuring henteu tiasa deui ninun leres dunya. Malahan politik mangrupikeun kontrol.

Partikel beureum ngalayang katukang: Énget basa Fred, anu ngalebetkeun ti partikel na ogé.

partikel beureum: Abdi nempatkeun seuneu handapeun arti artos. Biasana artos sakadar katerangan. Seuneu abdi masihan nilai inpormasi. Segi segitiga ngalayang, ngagaduhan panon anu tarangna.

Segitiga: Kuring mangrupikeun partikel anu pang ageungna. Saestuna partikel leutik ngan ukur aya dina naraka fisika. Nu leutik teu boga kanyataan. Hal-hal anu lega langkung ageung, langkung nyata aranjeunna janten. - Fred kakara kagum.

Anu rusuh mangrupikeun kabingungan anu parantos dianggo pikeun alam sanés pikeun asup ka dunya anu teu kabeungkeut ku panyalindungan pikiran. Rusuh warna-warni. Rusuhan ngabersihkeun runtah jaman baheula. Kaributan nari sareng teu terang kanggo naon.



nulis

Dina tulisan, basa nyarios dina jempé dina sora, tapi terang dina eling. Anu nuliskeun panulis-usul kapastian. Tulisan sok naon anu diserat, sanaos anjeun nyerat. Naon anu ditulis nyaéta final tur langkung panjang tibatan anggur anu saé. Kecap nyerat sadaya-waktos.



tari

Nari wani. Saha waé anu nari teu waras. Tapi jogét ogé tiasa tiis nalika anjeun teu resep gagabah. Pamikir henteu tiasa nari. Si Karawitan ngaganggu kajelasan méntal. Napsu pikeun kurangna dahareun cinta, kocok salaku macan ngadahar tatanan jahatna: Pussies manis nyieun pussies!



Erwin

Titisan lawon murag tina langit. Aranjeunna ngumpulkeun di bumi pikeun ngabentuk aliran walungan anu janten swétan. Erwin keur calik dina kanu ngawodokan ku aliran lawon. Walungan éta ngalir uphill. Kebakaran ngabakar di tebing walungan katuhu pikeun ngahargaan Wotan. Di sisi kénca sisi tangkal aya tangkal batu anu ninggali di dinya. Erwin terus naék gunung di gunung. Ayeuna eta salju. The kayakist ningali snowman di bank antara jarum pinus. Panon salju urang hirup, aranjeunna panon tina oso biruang anu kuat. Erwin terus ngawelah-walungan walungan. Di sisi kenca, aya anu maénkeun kecapi. Allah deukeut.



gunung api

Awéwé anu hideung ku warna belang berwarna nginum sareng keren. Aranjeunna ngapung ngahiji dina béntang, handapeun béntang, antara béntang. Kahirupan Titanic mecenghul dina sinking na. Parahu kertas tilepan ngapung di cai caina, taliti kumelep nuju hiji cai cai rawa: Bang! Asah murag tina luhur. The Eyjafjallajökull parantos rét.



pas

Cocok téa dina sabaliknana sapertos cinta. Salaku hal anu aya hubunganana, pas salengkepna hiji sareng anu sanésna ngalangkungan jasa anu sami. Sadayana nyocogkeun dina hiji struktur. Bir, rokok sareng asbak aya dina méja dapur Mr. Alki. Éta masuk akal, éta pas. Méja dapur Pak Alki mangrupikeun struktur. Dina Internét, Hinz sareng Kunz ngahiji dina katalog dunya anu ageung. Hinz sareng Kunz ngan ukur dihubungkeun ngalangkunganana. Internét sanés lawon, tapi poyok.



hal anu

Hiji hal anu hawuk dina mahlukna; éta, teu aya deui. Hal-hal anu henteu pribadi. Mesin dunya anu teu aya gunana aturan bumi: Internét of Things. Hal tumpukan kanggo ngabentuk hal dunya. Setan parantos lami gaduh dunya di cakar-cakar na. Dina hal mahluk hirup salah henteu nyarios barang-barang sabab mindahkeun dirina. Tapi hiji hal anu ngora tiasa ngalih ku sorangan. Éta hiji hal.



Ukur

Ukuran tiasa leres anu leres, dipasih ku dewa befriended. Salaku guru, ukuran anu gering negeskeun teu aya kakuatan di hareup irung murid. Pikeun murid ukur ukur sarat, hirupna ngumpulkeun, sareng industri tiasa ngahasilkeun listrik tina bendungan.



sagalana

Sadaya ieu mangrupikeun hiji tambahan seueur hal pikeun wates henteuna lengkep. Dupi sadayana ayeuna? Sadaya hal sahenteuna sa-bulat. Saperti anu diharepkeun, sakabeh hal kudu bersinar di tepina, tapi tetep aya abu-abu di dinya. Teras imam industri nyarios: "Sakabéh langkung seueur tina bagian-bagianna!" Malah saatos kalimat ieu, sagalana henteu bersinar, henteu deui anu katingali. Éta sadayana tetep tambahan kosong tina sagala. Aya ngan ukur seueur buku ieu.



Henteu aya nanaon

Henteu aya dunya pikeun sagala anu sanés-sanés. Cangkir nyaéta korsi anu sanés. Baju nyaéta awan anu henteu. Henteu kénging anjing: anjing mangrupikeun sanés ucing sapertos manuk pipiti. Sadaya anu sanés-karep di dunya teu aya nanaon. Aya anu nyebatkeun teu aya anu saatos paeh. Naha anjeun daék cicing di antara sagala rupa euweuh? Éta bakal cukup ketat dina ruangan neundeun nanaon.



kasenangan

Kaseueuran peryogi langkung ti naon anu diperyogikeun. Janten kasenangan pakait sareng kabahagiaan. Tapi bari kabagjaan mangrupikeun kado kahirupan, kasenangan dirasa cukup wenang. Tetep santai sareng tetep. Kenikmatan anu leueur karasa nikmatna. Nikmat nyaéta pelesir anu parantos langkung. Kasenangan henteu kéngingkeun, kasenangan teuing laun pikeun éta. Upami peujit dicerna langkung seueur tina hal anu diperyogikeun, maka éta bagja. Kontén mangrupikeun mamanis, tapi gula mangrupikeun kabagjaan.



Tinjauan - tukang